Lørdag

Her går dagene nesten sin vante gang. Jobber ukedagene, og fri i helgen. Denne uken har jeg gått på jobb hver dag, tidlig. Til å begynne med trodde jeg at jeg måtte begynne tidlig.. Når jeg fant ut at jeg ikke måtte begynne så tidlig, så ble det til at jeg våknet nesten like tidlig likevel. Greit at man da blir ferdig tidligere, og kan hjem tidlig.

Hadde mange planer for helgen, og denne gangen har jeg fått gjort det meste allerede. Skiftet bl.a over til «sommergardiner» og pynt i dag. Det er litt tidlig, men likevel godt å få litt lettere og lysere gardiner og slik.

Startet dagen med å lage dessert, mousse au citron. Eller sitronfromasj som det også heter 😂 Fant en litt «spennende» oppskrift på nett, som var litt mer «omstendelig» enn den vanlige oppskriften. Nå husker jeg ikke hvordan den vanlige sitronfromasjen smaker, begynner å bli en del år siden sist.. Men denne jeg laget i dag ble forbausende veldig god. Tok meg til og med tid til å lage syltet sitronskall til.

20200321_194430 (2)

Har vært et fantastisk fint vær i dag, ser på Snap at «alle» andre har vært ute ☀ Jeg var ute også, støvsugde bilen, mens Tore og Jen stakk til skogs 🌲🌲🌲 Jeg skal ikke klage på mangel på tur i dag, har hatt noen flotte turer denne uken, og var godt å gå lettet bilen for litt grus, søppel og slik..

Nå er det Kompani Lauritzen på tv, og noe godt i glasset.. 😀

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..