Tisser høyest

Joda jeg vet, overskriften kan diskuteres.. men akkurat i dette tilfellet så ser den ut til å stemme godt. Og i 9 av 10 overskrifter så er de passe kjedelige hos meg.
Jeg og Jen var endelig ute å gikk igjen i går. Været var greit også, ihvertfall såpass at Jen ikke trengte noe ekstra på seg.
Like etter vi begynte å gå så ble hun veldig ivrig med markeringen, det varierer litt hvor mye hun markerer, noen ganger sjelden, andre ganger ofte! Noen ganger er det om å gjøre å treffe en bestemt flekk, skal ikke gå mer i detaljer, enn at det er veldig «interessant» å se henne peile seg inn på den flekken. Noen ganger er det ikke så viktig, bare det kommer noen dråper. Og så er det de gangene det skal markeres høyt! Der sliter Jen litt, hun er ikke så stor, og hun er tispe, hannhunder har en fordel med det der.. Men hun skal ha for innsatsen, og hun prøver virkelig, letter beinet og får det ofte til. Når vi kom til et markeringssted i går, så burde selve markeringen vært filmet, ikke bare etterpå 🤣

20200314_131555 (2)

Ikke lenge etterpå klarte hun å overgå seg selv, når hun skulle tisse på toppen av et lite tre. Hun klarte det, men det var ikke mye elegant, og tror hun stakk seg litt..
Jeg antar det hadde gått en bestemt hund før oss eller noe slik. Noen ganger bryr hun seg ikke i det hele tatt, bare tisser når vi starter, og like før vi er hjemme igjen. Hun har lært at når vi nærmer oss hjemme, så skal hun tisse. Jaja, nok om tissing akkurat nå.

 

Vi har fått snø igjen. Vet at vi er bare midt i mars, men hadde et liite håp om vår. Hadde til og med ordnet til litt ute på uteplassen nedenfor huset. Var ikke en snø/isflekk igjen der, og jeg så for meg å sitte ute i sola.. Jeg kan jo det likevel, når det er sol. Men blir ikke helt det samme med snø og kuldegrader.
Jeg var å så på sykkelen min, men nå skal den få stå der litt til. Liker best å sykle på isfrie veier.

Vi er så heldige at vi bor slik til at vi bare kan ut i skogen og ikke trenger reise noe sted for å komme ut i naturen. Her fra morgenluftingen, 10 meter fra huset

20200315_070245 (2)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..