Under dynen

Har vært en slitsom uke, og mange dager med migrene. Når jeg kom hjem torsdag gikk jeg rett til sengs. Jen kom oppi sengen med det samme, under dynen og la seg helt inntil, og  ble liggende. Hun er så god ❤

20200213_143634 (2)Jeg prøver å begrense bruken av triptaner, og ikke bruke opp maks antallet for tidlig.. Så da ender det slik.
Jeg har klart å holde meg akkurat på maks når det gjelder medisin siste månedene. Men det koster. Stresser litt med dette å passe på, og ha «igjen» dager til de verste anfallene, og til sist i måneden. Blir kanskje bedre etterhvert.


Vi fikk plutselig kulde denne uken, ble hele 12 kuldegrader 🙄 Det sier litt om hvilken vinter vi har hatt til nå, og spesielt med tanke på at det ofte har vært denne tiden her når sola kommer tilbake at det er kaldt. -12 er jo flott vintervær, og ikke mye kaldt. Jeg dro på meg en ekstra genser når jeg gikk ut om morgenen.
Nå i helgen skal det bli varmegrader igjen.. og enda mer nedbør. Jeg tror jeg foretrekker en litt kaldere stabil vinter, om jeg kunne velge 😀


Når Jen får noe å tygge på eller annet som er litt stort, så er det å opp i sofaen for å spise. Hun har jo sin egen del av sofaen.
Ofte så har hun en forrykende fart gjennom gangen, opp i sofaen, og snur seg i hoppet. Tenkte å filme det, men da ble det ikke «fullt kjør». Får se senere en gang om jeg får det med skikkelig.

4 kommentarer om “Under dynen

 1. God bedring! Pokker at den ikke kan gå bort, den migrenen altså 😦
  Denne vinteren har nok vært unormalt mild over store deler av landet. Greit at vi sjelden har ordentlig vinter her nede, men denne sesongen har vi ikke hatt mange dagene med minusgrader, og jeg tror jeg kan telle på én hånd de dagene jeg har vært redd for å kjøre i frykt for at det skulle være glatt, og normalt har jeg det jo sånn gjennom hele vinteren. Jeg står gjerne opp litt tidligere i vinterhalvåret for å gi meg selv bedre tid på å kjøre til jobb, men i år måtte jeg stille vekkingen igjen for jeg var jo altfor tidlig på jobb hver dag.

  Liker

  1. Takk.
   Vi har hatt mye is og glatte veier, men det er pga skiftende vær. Og så dette underkjølte regnet da.. -6 og regn f.eks. Så fort det har begynt å bli fine veier, så kommer det snø, mye snø. Og når det er vanlig vinterføre, så blir det mildvær, og regn, og om og om igjen. Nå er det heldigvis halve februar, så da begynner det å lysne litt, bokstavelig talt ☀

   Liker

   1. Det er nesten som om dere har en sånn vinter som vi pleier å ha her nede. Riktignok har dere i vinter hatt mer snø enn hva som er normalt her, men veiene du beskriver er jo normalen hos oss siden det pleier å veksle mellom minus og pluss.

    Liker

    1. I dag regner det, igjen. Snødde i går kveld.. Er mildt sagt glatt ute, og vått! Var ute med Jen for å lufte henne for litt siden, krysset veien for å opp i skogen, flaks jeg holdt meg på beina.

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..