Slik gikk det

Planene for helgen ble litt så som så. En fin fredagskveld, skikkelig slitsom dag lørdag, og en fin søndag.
Lørdagen våknet jeg før fem med et skikkelig migreneanfall. Lå rolig litt, så kom jeg meg opp for å ta medisin, og legge meg igjen med det samme. Dette var et slik anfall som medisin ikke virker på, føles ihvertfall ikke slik. Så da gikk en del timer til anfallet, og resten av dagen med ettervirkninger.
Tore skulle lage middag, så han disket opp med ribbe, glaserte epler, hjemmelaget surkål, poteter og litt til.

Sjekk den ribben, det vil si svoren!

PhotoCollage_20200126_165701027 (2)
Lørdagskvelden ble rolig..
Søndagen hadde jeg veldig mange planer, siden jeg ikke fikk gjort noe dagen før. Men noe av det første vi skulle gjøre var å gå en tur. Jeg spurte om vi skulle gå en runde, som egentlig er lenge siden vi har gått. Og joda, det skulle vi. Når vi gikk så kjente jeg at jeg hadde en penn i sidelommen på buksen, og tenkte at den fikk nå bare være der.. Tok med litt drikke, og så labbet vi i vei. Etter vi hadde gått litt så fant jeg ut at føret var overraskende bra..

 

Tanken om en litt annen tur begynte å slå rot. Vi gikk litt til, og jeg lurte på om vi ikke skulle gå en annen tur, og slik ble det. Vi fikk en fantastisk flott tur oppover mot fjellet, og på turen ble det anledning til å logge en cache 😄
Selvsagt måtte det komme noen på ski når vi sto og snakket sammen under et tre.. Om de lurte på hva vi gjorde under treet vet jeg ikke 😂 Når de hadde passert klatret Tore (høyt) oppover, og fikk logget.
Akkurat denne cachen var veldig godt å få logget, og med en god følelse av at vi har klart å løse den selv 👍👏 Og når jeg skriver løse den, så ja, det var en mystery. Oppgaven er i og for seg selv morsom, for de litt interesserte så er det  «jakten på 🐿»  Ikonjakten GC8ANQZ
Vi har vært tre stk som har drevet på med den «en stund», to av oss har kanskje vært litt mer ivrige.. (jeg var nok ikke av de to)
Det er en stund siden Tore løste den, slik at vi fikk koordinatene, men anledningen har ikke vært at vi har fått signert den før nå.
Det er en cache med 5 stjerner på vanskelighet, vil si at det er ikke flere stjerner å ta av.. Terreng er på 4 stjerner, så det var jo greit nok.. den er kanskje litt enklere å signere på en annen årstid 😂

Middagen i dag ble rester, flaks for meg som skulle lage middagen 😄
Genseren er fremdeles ikke ferdig 🙄 TTT altså.

Turen i dag ble på ca 4 1/2 time totalt, og den veier opp den dårlige dagen i går. Vi hadde kjempeflott vær, litt skiftende føre, og etterhvert sol!
Jeg gikk nesten samme turen i fjor vinter, men da gikk jeg og Jen alene. Turen i dag gikk raskere, og var litt koseligere 🥰

20200126_124545 (2)

20200126_124942 (2)

 

 

2 kommentarer om “Slik gikk det

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..