Bingo

I gårnatt kom det mer snø, mye snø.. Jen var ikke helt begeistret når vi var ute i morges, men ut må man uansett. Senere i dag tenkte jeg å ut så hun fikk leke litt, men det var ikke så spennende. I kveld gikk det plutselig an å løpe litt i hagen, da var det brøytet.

DSC08366 (2)

I dag ble det kaldt, -16 når jeg sto opp. Så Jen var meget rask på morgenluftingen sin. Men ifølge Yr er det -9, og Storm -4. Tenk å kunne hatt en vinter der temperaturene hadde stemt slik noenlunde. Nå bruker jeg værappen for å se om det blir kaldere, eller mildere, gradene er jo rene bingospillet.

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..