Dårlig igjen

Ikke så mange dagene siden vi snakket om hvor bra det har gått i en lenger periode nå. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å få tatt en ny blodprøve av Jen denne tiden, men fant ut at siden alt gikk så bra så kunne det bare vente.
Plutselig ble Jen dårlig igjen, og denne gangen varte det et par døgn, pluss litt.. Det henger i litt enda, men det er ikke på samme måte.
Første dagen så antok jeg at det kom til å gå over i løpet av dagen, men etter jeg hadde kommet hjem fra jobb så oppdaget jeg at hun bare sto å hang med hodet. Når jeg satte meg ned til henne så la hun bare hodet ned til meg, og sto der. Da la vi oss i sengen vår en stund. Når jeg sto opp igjen lå ble hun liggende litt

 

Litt senere når jeg gikk for å se til henne, så hadde hun gått inn på badet. Der ligger hun sjelden når vi ikke er der, men var sikkert godt med varme.

 

Jen har vært fin å slank i hele sommer, men nå i høst er det nesten så hun har vært for slank, med tanke på vinteren.. Det har ikke vært så lett å få henne til å spise mer. Og nå disse dagene så har hun ikke spist. Uansett hva vi frister med (av slik som hun kan spise), så har det ikke vært aktuelt å spise. Jeg vet fra før at å prøve å friste henne for mye, resulterer i at hun spiser litt, og så spyr hun. Når jeg så at hun begynte å bli litt bedre så kom jeg på noe våtfôr jeg hadde liggende, og blandet litt av det inn i tørrforet, da spiste hun. Så nå har det vært blandet tørrfôr og litt våtfôr. Vårforet er selvsagt spesialfôr for hunder med nyresvikt. Jeg vet at en del hunder med nyresvikt spiser lite, og kan bli veldig tynne. Det har ikke vært noe problem med Jen før, vi har måttet passe på at hun ikke fikk for mye mat. Så om det må til litt våtfôr nå og da, så synes jeg det er helt greit. Nå er hun mye bedre, er det bare litt sutring osv. Nanook kom i går også, så da ble hun litt opptatt av å «mase» på han.

20191115_071653 (2)

 

 

6 kommentarer om “Dårlig igjen

 1. Det er så trist at hun fikk dette, og at hun ikke blir helt frisk igjen. Det river litt i hjerteroten hver gang jeg leser at hun er dårlig. Jeg håper virkelig at hun på ett eller annet tidspunkt blir helt bra, at dere finner det som skal til av kur for at nyrene skal komme på «rett kjøl» igjen.
  Jeg skulle så gjerne sett at alle «barna» våre holdt seg friske og levde lange, gode liv. Jeg er veldig glad for at Jen har de beste av de beste til å ta seg av henne. Takk! ❤

  Liker

  1. Heldigvis er det mange måneder siden hun var så dårlig sist, og forhåpentligvis blir det lenge til neste gang igjen. Det verste med det er at det er ikke noe å gjøre de gangene hun blir dårlig på denne måten. Bare vente til det går over igjen.
   Nå har vi vært gjennom det noen ganger, og vet gangen i det. Og bortsett fra disse «periodene» så merker vi ingenting i det daglige. Selv om det ikke er bra slik det har vært, så synes jeg ikke at det er så galt om det fortsetter slik som nå.
   Jen er den beste, og så fantastisk god på alle måter ❤

   Liker

  1. Takk, heldigvis er hun allerede mye bedre ❤
   Hadde tenkt å ta blodprøve nå for litt siden, men siden hun har vært så bra så fant vi ut at det var ikke så nødvendig.. Og nå velger jeg å ikke ta blodprøve, siden den sannsynligvis ikke er så bra som jeg vil. Vi er selvsagt hos veterinæren om det er behov for det, og kommet til å ta ny blodprøve senere i vinter, men siden den var såpass høy sist, og det ikke er noe å gjøre.. så vil jeg gjerne ta en blodprøve når hun er bedre, for å se at den er bedre.
   Men hadde hun fortsatt vært dårlig noe særlig lenger enn hun var nå, så hadde det blitt ny blodprøve nå.

   Liker

    1. Man blir merkelig nok vant til det meste.. Jeg var veldig bekymret i vår, fordi det hadde vært så mye, og hun var så dårlig. Men det gikk bra, og etterpå merket vi ikke noe, slik som de andre gangene. Hun har hatt to enkeltdager tidligere i høst, men det har ikke vart en hel dag engang.
     Det er vondt å se henne når hun er slik, men samtidig antar jeg at det er som tidligere, at det går over igjen, så da ble jeg ikke så bekymret.

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..