Høstkos

Det er mye som er fint med høsten, blant annet levende lys 🕯 Disse er helt nydelige, og de skal komme i lilla til advent..

20190919_194034 (2)

Vedfyring er jo kos også 🔥 I fjor var jeg innom en møbelbutikk og så noen filtbokser.. Den hadde passet så bra til å ha ved i, tenkte jeg. Kjøpte jeg den? Nei, og har angret siden 🙁 Tidlig i høst var jeg i samme butikk igjen, de hadde ikke samme som jeg hadde sett på, men en del andre. Og jeg fant en «veske» som passet helt perfekt, egentlig bedre enn den jeg så på i fjor. Denne var større, og passet helt perfekt hjemme. Greit å ha noe penere enn en Ikeaveske.. Denne er såpass høy at Jen ikke får tak, uten at hun reiser seg opp på to 🤔 Som om hun ikke gjør det når det er noe hun vil 😂

20190923_114558 (2)

 

Vi var på bytur denne uken, kjørte nedover kvelden før, så det ble kortere vei dagen etter.

20191015_203256 (2)Var mørkt når vi kom fram, så vi parkerte utenfor et hus som sto tomt..
Og i kveld er det sofaen hjemme 😊

20191018_215441 (2)

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..