Fjelltur

Siste tiden har vinteren kommet nærmere, og i går kom snøen mange steder.
Jeg og Jen dro til fjells i går 😃 Jeg visste at vi kom til å få dårlig vær før vi var hjemme igjen, men det så ut som det kunne bli siste mulighet for å opp på Aursjoen og nyte høstfargene dette året, så da gikk vi.
Jeg tok med sekk, og hadde oppi bl.a dekken til Jen, i tilfelle for mye vind/snø, men hun klarte seg fint uten.
Vi hadde en kjempefin tur oppover, med sol og fin temperatur. Når vi kom opp, så jeg at vi hadde kort tid på oss, det kom byger fra vest, og de kom fort. Vi snudde igjen like nedenfor «brakka», og fikk tatt noen bilder litt lenger nede

20190930_114345

 

 

20190930_115213 (499x800)

 

«Vi snur» sier Jen20190930_115220 (457x800)

 

Litt mer ly i skogen20190930_120959 (583x800)

 

Andre kanten, ned mot Bismo20190930_115836 (389x800)

 

Vi brukte noen timer opp og ned (usikker på hvor mange km det er, på fitbit klokken sto det rundt 17 km)  men var en fin tur. I dag ligger snøen oppe der, og langt nedover lia, er jo oktober..

Leverte datamaskinen min til reparasjon i dag. Kom en oppdatering, og jeg trykket oppdater og slå av, og det var det siste jeg så av liv i den maskinen.
Maskinen er såpass ny, kjøpte den i april eller noe slik, så turte ikke prøve med noe selv. Så nå sliter jeg med den gamle maskinen min, der tastaturet er slitsomt! Men det er bedre enn ingen maskin, og forhåpentligvis tar det ikke så lang tid før den nye er tilbake.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer om “Fjelltur

 1. Gikk dere hele veien opp??? Det er jo langt!!! Men det var veldig fint der oppe nå, ser jeg på bildene ❤
  Ødelagte pc'er er noe dritt. Kryss i taket og bank i bordet, min har holdt ganske lenge nå. Men den pc'en jeg har hatt lengst, var den en kompis bygde for meg. Det var trist den dagen den ikke orket mer.

  Liker

  1. Ja 😃 Og ja, det er langt.. 😂 I utgangspunktet hadde jeg tenkt å passe på slik at jeg kunne ta turen oppe der, men nå ble selve turen opp og ned. Været var ikke slik at det fristet å være oppe der heller.
   Den gamle maskinen min virker litt.. får stadig beskjed om at den er full, ikke kan oppdateres, ikke alt som vises osv, men som reservemaskin er den veldig grei.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..