Ferietur

Da er vi på tur 😃 Vi skal ned til Halden, etterhvert . Og på veien dit skal vi finne noen cacher..

Jeg skulle skrive et innlegg om hva som kan skje når man legger ut cacher, event og slik, i Skjåk 😎 Men rakk det ikke før vi dro, så det blir når vi kommer hjem igjen.

Ikke til å komme fra at når man cacher på tur, da kan det gå mange timer på en mil.. Og når man bruker nesten en time på en cache 🙄 som sannsynligvis er borte.. 😂 Men alt slik hører med, og er noe med sjarmen med geocaching.

I dag spurte Tore om vi ikke skulle kjøre inn i Sverige, og nedover Sverige et stykke. Jeg var ikke akkurat så begeistret for den ideen, hadde ikke peiling på hvilke veier det var der og hvordan trafikken var. Når vi cacher kjører vi stort sett «småveier», er som oftest der cachene er, og det er greit å stoppe på slike veier. Så jeg sa «ja men der kan du ikke stole på meg med veiene og hvor vi skal kjøre». Da kom det tørt fra Tore «det kan jeg ikke i Norge heller». Altså! Bare fordi jeg har ført oss inn på helt ville veier, traktorveier, veier som viste seg å ikke være veier.. og slik, noen ganger 🙄 Så stoler han ikke på meg som kartleser 🤔 For å være helt ærlig, så forstår jeg han godt 😂 Det har vært mange spennende, morsomme, mindre morsomme, og interessante episoder pga mine mindre gode ideer. Men tror ikke det til dags dato har ført til noe dårlig humør på noen av oss 😁

Vi har selvsagt med mat i bobilen, og grill. Så i går kveld rigget jeg meg til og skulle grille. Grillen på bordet (ute), tok ut en stol, hentet meg drikke, og nettbrettet. Kan da å kose meg 😀 La maten i og på grillen, og satte meg. Tenkte på hvor koselig dette er.. Og da, da begynte det å regne! Jeg sjekket Yr, og Storm. Tore sjekket Yr, og Storm. Det skulle ikke regne en dråpe! Men jeg hadde ikke så mange jeg kunne sende klage til.. Jeg vil ikke bruke markisen på bobilen når det regner på kvelden, og vi skal dra videre morgen etterpå. Da er det ikke sikkert vi får tørket den. Så jeg tok ut en stor ☔ og grillet ferdig. Maten ble god den, og det regnet resten av kvelden 😄

Jen koser seg, får en og annen turen, og ser ut til å ha det riktig så bra. Tror hun ble bra varm etter en tur vi hadde i ettermiddag, hun la seg oppå dynen i buret sitt når vi kom inn i bilen, og kjørte avsted. Det har knapt nok skjedd før. Nå i kveld studerer hun utsikten

Hvor vi er? Hintet er 🌲 😏

2 kommentarer om “Ferietur

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..