Fridag

Ble en veldig variert dag for Jen. Det er torsdag, og det betyr som oftest kloklipp. Jen er veldig ivrig når det gjelder kloklippingen, vi er fremdeles på det stadiet at det er en klo, en godbit 😂 Skulle jeg glemme det, så tar hun snuten og dytter hånden min oppover. Hadde nok ikke vært problem å vent henne til flere klipp før godbit, men greit nok synes jeg. Så da gjør vi det slik, enn så lenge.
Etterpå dro vi ut på sparksykkeltur, og som vanlig er det bare å glemme at Jen skal gjøre all jobben. Her må jeg trå til selv, bokstavelig talt.

 

 

Når vi kom hjem så ble vi værende ute, Tore drev å ordnet til litt ang hekken bl.a. Så fikk vi besøk etterhvert.

 

Jeg er litt skeptisk til lek når det blir stor forskjell på hundene, men med Jen og Rex går det veldig bra.

20190530_130800 (800x389)

 

Etterpå var det tid for dusj.. Jen er vel den hunden vi har hatt som har vært enklest å dusje. Vet ikke hvor ofte hun har dusjet, ca to ganger i året, eller noe slik. Nå har hun røytet så mye, at jeg håper en dusj hjalp. Det ble en del pels rundt oss i dusjen ihvertfall. Jeg bruker både shampo og balsam på Jen, og for de som ikke pleier å bruke balsam fordi hunden har kort pels. Prøv! Det er stor forskjell med balsam.

Jeg rakk å ha på Jen håndkle før hun ristet seg 😃

20190530_142443 (800x562)

 

Vasket begge hundesengene i dag. Nå prøver jeg å få tørket ene sengen, så Jen kan få den igjen i morgen. Det er jobb igjen, så antar hun har lyst til å ha sin egen seng.
Oppdaget at ene sengen er så slitt at den ikke kan brukes så mye lenger 😲 Men så er de veldig godt brukt også. Jeg tror ikke det finnes så mange hunder som er å glad i å tulle seg ned og inn i sengeklær. Hun var bare liten valp hun gjorde det første gangene, husker det enda.. Jeg fikk ikke sove fordi jeg bekymret meg for om hun klarte å puste.. og kommer seg fram igjen 😄 Og etter det så har hun bare fortsett, til og med i bobilen når vi kjører.

Ellers i dag så har jeg laget middag, støvsuget og moppet til helgen, så nå er jeg veldig klar for fredag 😀

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..