Helg, tur, og cache

Har blitt litt kjøligere vær, men det ble veldig fint turvær i dag 🙂
Ble ikke så veldig lang tur i dag, men fikk sett to rådyr, og en elg, tre ganger. Andre gangen var jeg sikker på at det var en rot, men når den plutselig løp avsted så måtte jeg innse at det måtte være noe annet.
Jen så ikke elgen før tredje gang, men hun luktet den, så var ivrig på tur. Luktet den jeg også, det var ikke så vanskelig, men jeg klarte nå å gå rolig likevel..

20190526_115118 (584x800)

Gravingen jeg skulle gjøre, fikk jeg ikke gjort. Det var for tidlig, siden vi sprøytet akkurat der. Så da må vi vente noen dager. Flaks vi ikke ventet med sprøytingen.

Vi kjørte en liten tur i går, og da fant jeg plutselig rett sted til en cache som har vært med i  bilen en stund (ihvertfall siden ifjor). Noen cacher trenger riktig sted for å komme til sin rett, og plutselig var vi ved riktig sted 😂 Det er GC88CAK, kan anbefales 😏

 

 

 

4 kommentarer om “Helg, tur, og cache

    1. Synes du 🙊 😂 Litt morsomt med en som er skikkelig vrien, var litt i tvil ang vanskelighetsgrad, men ser ut til at jeg traff bra 😇 Møtte to som var på tur til å lete igjen i ettermiddag, så er litt spent på når første funn kommer 😃

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..