Mer vinter

Har vært litt opp og ned denne uken, både med vær og annet. Men nå er både vær og annet forholdsvis bra 😃 Ja, om man ser bort fra all snøen som kom i går og i natt 😞 Mars som vårmåned 😒
Jen likte ikke å ut i snøfokket i går, hun gikk bare opp på trappa igjen, uten å gjøre noe. Men når hun først kom nedenfor huset, så var det plutselig ikke måte på, da ble det løping og lek med snøen.
Tidlig på kvelden skulle hun ut å tisse, og det var fort ned å tisse, og inn igjen, Det tok vel maks 30 sekunder. Så da tenkte jeg skulle gjøre det lettvint når jeg skulle lufte henne før vi la oss i natt, lukket opp døren, Jen forsvant ut, og ble borte. Jaja, tenkte jeg, hun kommer vel fort igjen. Det varte og det rakk, og ingen Jen kom. Jeg måtte ta på støvler og ut å lete.. Nå kommer hun ikke så veldig langt, siden det er bra sikret her. Men jammen klarer hun å «gjemme» seg likevel. Når jeg fant henne ute her, så var hun ikke videre interessert i å være med inn nei. Da var det ikke så farlig med været heller, selv om jeg påpekte at det både snødde og blåste. Jeg fant ut at enten måte jeg bære henne inn igjen (det er langt fra elvekanten til døra vår) eller så fikk jeg kommandere henne bak meg. Det siste fristet mest, og av en eller annen grunn hadde jeg tørrfôr i lommen, så da gikk hun fint bak meg til vi var nesten foran huset igjen, og da løp hun opp på trappa og skulle inn.

Vi har spilt ludo i helgen 🎲

20190323_125909 (589x800)

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..