Helgeturer

Når jeg sto opp i går morges var det plutselig ikke så veldig kaldt lenger 😀
Vi er blitt forkjølet, så hadde i utgangspunktet ikke tenkt å ut på noen tur.. men med helt grei vintertemperatur så syntes jeg at jeg måtte ta med Jen på tur likevel.
Hadde handlet fra oss på butikken i går, men hadde bruk for litt mer paracet, og repsil.. Så da kom jeg på at jeg kunne ta med Jen å gå til butikken, så kunne Tore komme med bilen og møte oss der. Som sagt så gjort, og vi kledde på oss og gikk.

 

 

Jeg så meg veldig godt rundt når vi gikk, pga elgfamilien som holder til her. Jeg trodde det var bare to, men det viste seg å være tre. Jeg er ikke så glad i å møte de når jeg er alene, spesielt en av de har vært litt lite redd noen ganger.
Jeg så ikke noen, men så at det hadde gått elg etter oss, der vi gikk i går ettermiddag.
Når vi går etter vei, så er jeg litt opptatt av at Jen skal holde siden vår, hun får ikke vimse fram og tilbake i veien. Det går veldig bra, er sjelden jeg trenger snakke til henne pga det. Men i går så tok hun et par skritt ut i veien, og været i luften. Det gjentok seg et par ganger, så jeg tenkte at det sikkert var elg inne på «sagbruket» vi gikk forbi. Pga buskas, trær og bygninger så ser man ikke inn  noe særlig på plassen der, og jeg brydde meg ikke så mye heller.
Vi gikk videre, og jeg så ikke mer etter elg, trodde vi var forbi der de holdt til.. Og der, der reiste plutselig tre elger seg opp, like ved en innkjøring. De hadde ligget helt åpent til, og jeg hadde ikke sett de 😄 Kalven dro en annen vei enn de andre, men forhåpentligvis hadde de et sted de hadde avtalt å møtes ved slike situasjoner at de kom fra hverandre😏
Kan ikke huske om jeg har hatt med Jen å gått til Bismo før, men vi har gått hjem fra Bismo mange ganger. Vi brukte 1 t 15 min, inkludert snusepausene.

Jeg har nesten litt dårlig samvittighet når vi går tur etter veien, og ikke er i skogen. Men veien her er nesten som skogen noen steder 😀
Slik som det har vært med snøen og kulden så har det ikke vært mange turer i skogen siste tiden, får håpe det forandrer seg litt etterhvert.

20190126_103249 (533x800)

 

I dag ble det ny tur, men var litt kaldere i dag, så hentet fram vinterdressen igjen. Når det blåser så isende, er det greit å ha noe som er vindtett.

 

 

 

Vi møtte en løs hund i dag, nesten.. Oppdaget plutselig at det kom en hund fram fra en brøytekant. Det var ikke så langt foran oss, så det var ikke så mange måter å unngå den på, trodde jeg 🙄
Jeg antok det var en hannhund, men er uansett ikke så glad for å møte løse hunder med Jen i bånd. Så jeg stålsette meg for å holde Jen inntil meg, og komme med noen kraftige og høylytte «gloser» når den kom for nær. Hunden kom nærmere, og i det jeg var på tur til å brøle til den, så stoppet den, så på oss, snudde seg og løp tilbake et stykke. Jeg snudde meg for å se om det var noe bak oss.. men det var det ikke. Hunden stoppet opp igjen, snudde seg å så på oss, og løp oppover en skråning. Så nesten ut som han ikke kunne komme fort nok bort fra oss 😲 Jeg vet ikke om det var meg eller Jen som var så skremmende.. Jeg hadde ikke rukket å sagt noenting til den, og Jen gikk rolig. Men uansett, det skjedde ikke noe mer, og jeg snudde meg et par ganger etterpå, for å se at den ikke kom etter oss.

Da er det att bare å slappe av resten av kvelden 🤸‍♀️

 

 

 

2 kommentarer om “Helgeturer

 1. God bedring! Er helt greit med lettgåtte turer langs veien når man er forkjøla, hvis man er i form nok til det. Og jeg tenker at det er bedre med tur langs veien enn ingen tur i det hele tatt.
  Her har det snødd i hele dag, og snøen skal fortsette i morgen. Så nå har vi hele 10 cm snø! 😀 :p
  Jen ser jo litt skummel ut i vinterdressen sin, var sikkert derfor den hunden sprang i motsatt retning 😉

  Liker

  1. Takk 🙂
   Jeg er liksom der at jeg synes tur etter veien er kjedelig, og at det ikke skjer så mye.. Men det er jo ettersom, dukket opp rådyr like etter vi gikk i dag 🙂
   Jøss, det var mye?
   Hehe, ja det skal du se, han forsto ikke hva det var som kom mot han 😲😂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..