Hundemat

Når det er så kaldt som det har vært, så blir det ikke mange turene på Jen, så vi trener litt nyttig og unyttig innendørs.
Når hun skulle spise i ettermiddag, så holdt jeg igjen 1/3 av maten hennes, til å bruke under trening etterpå.
Jen spiste maten sin, og jeg hev innpå et par «peanøtter» i min munn. Jeg ble 🤢
Jeg hadde spist noen peanøtter like før Jen fikk maten sin.. og mens jeg sto å ventet på at Jen skulle spise opp, så sto jeg ved kjøkkenbenken der boksen med peanøtter sto. Og da trodde sikkert hodet mitt at jeg hadde peanøtter i hånden min, og jeg tok et par..
Fy… tenkte jeg, hva har skjedd med peanøttene!? Konsistensen var merkelig, og det smakte ikke som peanøtter, mer som tran 😲 Jeg spyttet det i vasken, og så i hånden min, joda.. der lå det mer tørrfôr 😖😂
Jeg skal legge meg på minne at jeg ikke spiser noe, når Jen spiser..

Jeg har gått å ventet på at Jen skulle få løpetid igjen, men ser ikke slik ut enda. Jeg er bare glad til at det går lang tid imellom, men nå er hun i den tiden hun skal ha den, om hun følger de andre gangene.
Tenkte jeg skulle vente til hun hadde fått løpetid, og blitt ferdig med den, før det blir ny blodprøve. Det er ikke noen hast med blodprøven, men jeg synes det er litt spennende. Vi har tatt ca hver tredje mnd, selv om det ikke har vært nødvendig nå siste par gangene. Så tenkte å vente ca fire mnd denne gangen, men nå ser det ut til at det blir litt lenger.

Så blid, både under leting, og ved funn 😀

 

 

4 kommentarer om “Hundemat

 1. Hadde jeg ikke fremprovosert en fryktelig hostekule ved å få latterkrampe av deg, så skulle jeg jaggu fått det 😀 Jaja, da vet du hva maten til Jen smaker, aldri så galt at det ikke er godt for noe vettu :p Du ga ikke henne peanøtter, vel?

  Liker

  1. Det var en annen en som lo godt da han kom hjem her. Lurte på om jeg ikke kunne gjenta det, så det ble filmet.. Jeg sa nei takk! Det smakte rett å slett forferdelig 🤢
   Hehe, nei, peanøttene lå godt i boksen 😛
   Huff, du driver fremdeles på med den forkjølelsen 😦

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..