Snøhunden Jen

Søndag var jeg og Jen oppi skogen, det ble en strabasiøs tur.. Såpass at jeg måtte finne fram mobilen, finne fram kartet, og finne ut hvor vi var 😂 Jeg bommet totalt på hvor jeg trodde jeg var når vi begynte å gå nedover, så ble litt opp og ned, og bortover, før mer opp og ned. Heldigvis var det fint lite snø, men isen holdt ikke alle steder.. Og Jen ventet ikke på meg når hun hoppet over en bekk nei.. da var det bare å hoppe etter og håpe jeg kom over tørrskodd. Men det var en veldig fin tur, og Jen var usedvanlig rolig resten av ettermiddagen og kvelden.

I går kom snøen, vi kom såvidt innom grinden når vi kom hjem, da sto vi fast..  Tore begynte å måke og brøyte, mens jeg laget middag.
I dag kom det litt mer snø, og i morgen er det meldt enda mer.. Både jeg og Jen synes de er nok nå. Vi tok en tur oppi skogen i ettermiddag, og Jen kjenner nok turen nå i kroppen. Merkelig nok så var det ikke spor etter andre enn skogens dyr der vi gikk, ingen andre som hadde vært ute å gått i dag 😄
Jeg følte meg nesten alene en periode, men var bare Jen som fant ut at hun ikke ville brøyte vei hele turen, hun syntes jeg kunne å først også, så da skiftet vi på å gå først 😏
Videoen vises best på mobil tror jeg.. blir litt rar på pc.

 

Blir mørkt etterhvert, men vi hadde på lys begge to

20190115_163544 (583x800)

 

2 kommentarer om “Snøhunden Jen

  1. Og der var dere tilbake til normal vinter. Bare dere får -25 nå, så er alt på stell :p
    Brøytebilen Heidi! 😀 :p Har fått snø her i dag vi også, men Nairo går først hele tiden. Er ikke så strevsomt med 2 millimeter snø 😉

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..