Et lite under

Jeg har ryddet og vasket til helgen 😀 Helt herlig følelse, og søndag er det like galt igjen 😛 Nå har vi fått mildvær igjen, etter snøen som kom, etter forrige mildvær. Så det blir passe vått.. og sent i kveld er det sterk kuling, variert vær kan man si. Men vi har ikke hatt det kaldt, og det er enda godt.

Jeg bestilte sofaen vi skal ha, tidligere i uken. Det var veldig bra, er 9 ukers leveringstid på den. NI uker! Til helgen skal vi se litt på noen andre møbler, i tilfelle det er like lang leveringstid på det også. Men haster ikke så veldig med det andre, bare vi har noe å sitte på.

Har blitt noen turer med for Jen denne uken. I går gikk vi der det var så bratt og glatt at jeg måtte stoppe henne når hun kom glidende på isen, baklengs. Hun hadde ikke mulighet til å stoppe selv, og jeg hadde heldigvis brodder. Det gjentok seg et par ganger, så var glad vi kom oss litt mer inn i skogen etterhvert.
Der midt i skogen, så opplevde vi noe veldig rart, nærmest et lite under..  En stor stein som sto bak et par trær, begynte plutselig å løpe 😲 Det var forresten ikke bare jeg som syntes dette var helt merkelig, Jen reagerte veldig også 😂

Jen satt så pent og så nedover skogen, så tenkte det kunne bli et fint bildemotiv. Det ble slik

20190109_152034 (504x800)

Jen flyttet seg akkurat når jeg tok bildet, men skogen er jo fin 😄

 

4 kommentarer om “Et lite under

 1. Det verste med å kjøpe noe som helst i møbelbutikker er leveringstiden. Innen møblene kommer, har du glemt hvordan de ser ut, og man begynner å lure på om man egentlig liker de like godt som når man bestilte…
  Si meg, står egentlig steiner? Sitter de? Eller ligger de? 😛 Elg eller hjort? 🙂

  Liker

  1. Er så lenge siden vi har kjøpt noen møbler, at jeg har glemt bort hvordan det er. Men synes ni uker var litt lenge, hadde passet veldig bra med åtte..
   Min feil, steiner ligger 😂 Elg 😏

   Liker

   1. Trodde jeg skulle bli koko når jeg måtte vente 8 uker på sofaen… Eileif skulle kjøpe seg overmadrass på salget nå, var jaggu 8 uker ventetid på det også, så det droppet han.
    *ler* :p

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..