Ut med jula

I dag forsvant mesteparten av jula fra inne her. Har igjen juletreet, men det står ikke i stua lenger.. Koselig og morsomt å pynte til jul, men er veldig godt å fjerne det igjen når vi kommer ut i januar synes jeg.
Blir morsomt å pynte til jul igjen i desember, med «ny» stue 😃

Har sett på en del møbler i helgen, nesten så jeg begynner å bli lei.. Men har klart å finne en sofa som både passer, og begge liker. Om jeg husker på det, så skal jeg bestille den i morgen.
Jeg skulle «alltid» ha skinnsofa, siden vi har hund. Men nå ender vi opp med en stoffsofa 😄
Skal snu om på stuen, så plassen ble litt begrenset i forhold til nå. Men fant en sofa som passet på centimeteren, og fant en veldig fin løsning på ekstra sitteplasser.
Så var det andre møbler.. der har vi kanskje funnet hva vi vil ha, men vil se litt mer i møbelbutikker først. Jeg vet slik ca hva jeg ønsker, men så er det å finne det.

Mildværet har fortsatt her, så i skogen begynner det faktisk å bli veldig fint og enda mer bar mark. Minuset er all isen som er noen steder, blant annet i hagen vår.. Og at det garantert kommer en del snø igjen. Men er bare 3-4 mnd til våren 😀

 

20190104_143726 (800x389)

6 kommentarer om “Ut med jula

 1. Hvordan skal dere snu om?
  Jeg var veldig skeptisk til å kjøpe stoffsofa, men kjøpte flere ullpledd som jeg har spredt utover. I tillegg har jeg et par tykke pledd i mykt stoff, for jeg synes ikke det er noe godt med bar hud mot ullpleddene. Så langt ser det ut som dette fungerer strålende, Nairo ligger kun der det er pledd, og graving og leking i sofaen er strengt forbudt.
  Jula forsvant her i dag også, alltid 13. dag jul eller den søndagen som er nærmest. Julegardinene på kjøkkenet henger oppe til påske, og jeg har igjen å tørke støv på de to lave bokhyllene og sette ting på plass der.

  Liker

  1. Helt omvendt av slik det er nå. Bytte om spiseplassen med sofa, flytte tv og resten.. Jeg gleder meg utrolig mye. kan hende det detter ned en vegg også..
   Jeg har store planer om mange pledd, og begrenset plass for Jen i sofaen 😂 Klart hun klarer å holde seg på en fast plass.. 🙄
   Jen løper i sofaen, fort! Og har allerede laget flere merker i skinnsofaen, hun bråstopper.. og snur tvert om.. og løper litt mer.
   Gardinene ja.. de får henge til stuen blir ny, tenker jeg. Har heldigvis «bare» ensfargede gardiner, ikke julemotiv 😃

   Liker

   1. Så spennende! Er ikke så mange vegger å ta av, så da må det jo bli veggen mot gangen som ryker 🙂
    Ser for meg stripene etter klørne i sofaen da ja, sånne lagde Arkas i «skinn»sofaen også, men han løp aldri i sofaen, han bare klarte å lage de allikevel. Gjør Jen det i stoffsofa, blir det fort mange løse tråder…
    Vi har kafégardiner som julegardiner på kjøkkenet, og de er trukket helt til siden og har ikke utpreget julemotiv, så derfor får de bli. Bytter aldri gardiner i stua (har ikke noe å bytte med), så det blir mindre å gjøre 😀

    Liker

    1. Stemmer 😀 Kunne tatt den inn til «roterommet» også, men da hadde vi mistet et viktig rom.. 😛
     Regner med at Jen blir en voksne og fornuftig jente i løpet av et par måneder 😄
     Har ikke gardiner å bytte med i stua jeg heller, men vil gjerne ha røde gardiner i jula, og andre ellers. Så da passer det bra når det blir ny stue 😀

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..