Når julenissen ikke er bra nok

Endelig ble det litt annet vær, fra -29 (ja ok da, -28,8) tidligere i helgen, til -4 i dag 😀 Det tok sin tid, men når det først begynte å bli mildere så gikk det fort.
Jen var ute litt tidligere i dag, men da var det ikke like bra vær, så hun var ikke så interessert å leke. Men nå for litt siden, da ble det løping! Tror hun skulle ta att for alle dagene det har vært rolig.
20181216_142851 (800x528)

 

Før så var det vanlig å ha en julenisse for å få folk til å komme på butikker, kjøpesenter og lignende i en stresset førjulstid. Det er jo morsomt for ungene (og en del voksne) å få sett julenissen 😀 Kanskje få en godtepose 😀 Nå har jeg ikke sett så mye av det, men derimot noe annet.. Reinsdyr! Jeg har sett en del bilder og videoer av reinsdyr nå siste tiden, i settinger der det overhode ikke er naturlig å ha en rein, og jeg synes ikke så mye om det.
For all del, den har det sikkert ikke direkte vondt, men hva i all verden er vitsen med å dra et reinsdyr inn i et kjøpesenter!? Jada, trekkplaster, jeg skjønner det (for tviler på at reinsdyret har så stort utbytte av det, annet enn en neve mose..) Men man bør kanskje finne på noe helt annet, i 2018!
Vil du at ungen din (eller deg selv) skal se et reinsdyr? Dra på fjelltur. Der kan du risikere å få sett en hel flokk, i sitt naturlige element.

 

2 kommentarer om “Når julenissen ikke er bra nok

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..