Litt førjulstid

Denne uken ble det litt mer skikkelig vinter, vi har fått litt snø.
Jen har fått flere fine turer denne uken, bilde fra i dag.

DSC07149 (800x533)

 

Hatt besøk i helgen, så i går ble det mange på tur. Både små og store gikk langt 😀

I dag er det 2. advent, passer bra at jeg fant igjen adventsstjernen denne uken. Måtte lete flere steder før jeg endelig fant den, hva med å ha en fast plass å ha slike saker 🤨 Det husker jeg helt sikkert ikke når jeg skal ta den ned igjen 😄
Har ikke vært den helt store førjulsstemningen i år, men nå begynner den å komme litt 😀 Er ikke mer enn 2 uker til jul heller, og det går fort, veldig fort! Torsdag begynte jeg å høre på julesanger 🎶
Jeg var tidlig ute med juletrepynting i fjor, så neste helg tenker jeg juletreet står klart 🎄

2 kommentarer om “Litt førjulstid

 1. Jeg er bittelitt (men bare bittelitt altså) misunnelig på snøen hos dere, for det gir litt mer julestemning. Turen Nairo og jeg skulle gå i går måtte vi avbryte på grunn av oversvømmelse, det sier vel litt om hvordan vi har det her.

  Liker

  1. Er så lite snø, at når det først skal være snø, kan det gjerne komme litt til. Og det kommer fra meg som ikke liker vinteren.. Trærne var fulle med snø i dag, -1 grad, vindstille, så joda, kan greit ha en mnd med vinter om det er slik vær 😂
   Oversvømmelse hørtes ikke bra ut 😦

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..