Når kulda setter inn

Har vært kuldegrader et par tre dager, men skal ikke klage på gradene (enda). I kveld er det -10, og håper det ikke blir så mye kaldere enda, greit å ta det gradvis. Og så skulle det gjerne kommet litt snø før det fryser.

Jen er jo ikke så glad i kulde, og tror hun synes det er litt kaldt om dagene.. Hun kan ligge der hun vil på soverommet, og i gangen. Men de gangene jeg titter innom kamera, så ser at hun ligger i sengen sin selv stort sett hele tiden. Ikke så rart, blir jo lunt inne i sengen.
Vet ikke om det er varmt nok, nå en dag jeg tittet innom, så det slik ut

IMG_20181113_112641

Ikke all verdens kvalitet på bildet, men Jen har dratt med seg et teppe inn i sengen sin, og hun ligger bak teppet. Noe senere stakk en liten snute fram på kanten 😄

 

Vi har delt på turene denne uken, Tore har gått skogsturene og jeg etter veien. Vi har forresten hatt med Jen også 😏
Kjekt med refleks for både store og små.

 

 

2 kommentarer om “Når kulda setter inn

  1. Jeg glemmer hver eneste vinter at når jeg synes det er kaldt her, så har dere det fyttirakkern så mye kaldere. Okay, det er ikke superkaldt her, men vi har jo hatt en veldig mild høst, og nå når det plutselig har blitt rundt null, ble det ille kaldt. Kjenner jeg er veldig glad for at jeg bor her og ikke hos dere 😉

    Liker

    1. Hehe, ja det er ikke mye medfølelse fra her når det er 0 grader 😏 Vet jo at det er hva man er vant til, og så spiller jo klimaet inn en del også, på hvordan været kjennes ut. Men -10 (er forresten -12 nå) er veldig fin vintertemperatur her. Det som er litt ille nå, er at det forblir kaldt før snøen kommer. Da er det fort det kan bli trøbbel med vannet rundt omkring. Er det ikke for mye så er det for lite liksom, eller frossent.. Jeg savner ærlig talt ikke snøen enda, så for meg kan det være slik som det har vært til nå, lenge. Plaster på såret etter en «forferdelig» sommer 😂

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..