Jakthundforsikring

NJFF har en veldig fin oversikt og sammenligning av jakthundforsikring i nyeste Jakt & Fiske (oktober). De har tatt utgangspunkt i tre forskjellige jakthunder (raser), forskjellige steder i landet, men samme alder osv.
I oversikten er DNB, Storebrand, Sparebank1, Gjensidige, Agria, Frende, klp, Tryg og if med.
Selv om denne oversikten er for jakthunder så er den likevel aktuell for andre hunder også. Mesteparten går ut på det samme, vilkår, egenandel, dekning, (stigende egenandel og synkende dekning er noe ikke alle tenker over når de forsikrer en 4 mnd gammel valp), maks dekning på veterinærutgifter (30 000 kr er ikke så mye i dag), fast egenandel osv.

DSC_2235 (749x1024)

 

Det som er den beste hundeforsikringen på en hund er ikke nødvendigvis den beste på en annen hund. Det er  litt forskjellig hva man legger vekt på, for noen er det selve prisen på forsikringen, for andre kan det være hva som er dekket. Så man bør sjekke med de forsikringsselskapene som er aktuelle.

Da jeg hadde Amanda hadde vi forsikringen i Gjensidige, de var ikke den billigste på henne, men de hadde dekning på det som var viktig for meg. De hadde også lav egenandel (%), og ingen fast egenandel.

Når vi skulle forsikre Jen var det ikke mye tvil, hun ble også forsikret i Gjensidige. Denne gangen ble forsikringen mye billigere, veldig god dekning, og veldig lav egenandel (15 %) (Mye av dette pga medlemskap i NJFF)

Noe annet som også er viktig, som heldigvis ikke alle får oppleve, er forsikringsoppgjøret. Det hjelper ikke hvor bra forsikringen er på papiret, om det blir mye om og men når/om man bruker den.
Vi har brukt hundeforsikringen på både Amanda og Jen i Gjensidige, og det har vært veldig enkle og raske forsikringsoppgjør.

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..