1 uke, eller 7 dager

Plutselig er det snart helg igjen 😀 Og forkjølelsen er forhåpentligvis snart helt borte, den varer sikkert 1 uke, noe som er bedre enn 7 dager 😏 Har gått en del otrivin og paracet 🤧 Jeg har en del dårlig erfaring med otrivin, men alternativet var ikke så greit 😛  Da er jeg ferdig med årets forkjølelse tenker jeg.

Har vært mye vær siste døgnet, skal være litt til, men tror det verste er over for denne gang. Jen har ikke latt seg merke så mye med været heldigvis. Siden formen min har vært laber så har det blitt bare noen småturer, men det er jo greit det også.

DSC06717 (1024x683)

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..