Ny dag, og ny tur

I dag gikk vi til fots, og ble en veldig fin tur. Været var så som så, og var ikke meldt så veldig bra heller, men pytt 😄 Været ble veldig bra, og sol 😀

 

Det har jo vært reinsjakt, og den var ferdig i går. I dag begynte jeg nesten å tro at noen hadde misforstått litt hvordan man jakter.. Men så kom jeg på det, det var jo Rudolf jeg så 😀 Da var garantert ikke 🎅 langt unna heller. Jeg tenkte ikke på at jeg kunne ha levert ønskelisten min 😒 Forhåpentligvis får jeg flere muligheter, så spørs om jeg skal skrive den ferdig, så jeg har den klar 😄

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..