Turer, sykling og klatring

Ble litt av hvert for Jen i helgen også. Fredagskveld så var hun med på event, i bilen.. Hun lå med åpen dør, så kunne følge med på alt 😀 Veldig fin trening for henne, siden jeg satte opp lapp om at ingen fikk forstyrre. Hun er jo bare glad i folk, til tider litt for mye. Men så lenge hun er i bilen vil jeg gjerne at hun lærer seg å være rolig, også om det foregår noe i nærheten. Vi hadde bilen der eventet var, så vi fulgte med hele tiden, og det gikk så bra. Ble en sliten Jen senere når hun dro hjem.
Lørdag jobbet Tore, så jeg og Jen dro på sparksykkeltur. Greit at hun ble litt sliten til senere på ettermiddagen når hun skulle være alene litt. Og Jen ble nok sliten, jeg også.. Jeg har ikke helt fått til dette med at Jen skal løpe foran, og dra.. 🤔 Jen løper oftest ved siden av meg, så da må jeg sparke som f.. 🤣 Så joda, sparksykkelen gir oss begge trening 😂 Men er veldig fin trening, og fint å se Jen løpe på den måten. Vi møtte på sau også, Jen så de før meg første gangen.. Greit med gode bremser på sykkelen, og heldigvis er hun grei å snakke til, noen ganger.

DSC_2042 (800x534)

Søndag dro jeg og Jen hjem å slappet av, etter eventet. Vi var en rask tur oppi skogen på ettermiddagen. Og så ble det en rolig kveld.
I dag dro vi rett til skogs 🌲🌲🌲 når jeg kom hjem fra jobb. Ikke alltid det frister med å ut igjen med det samme, men nå er det så fantastisk turvær, så vi storkoser oss i skogen. Så får vi ta det rolig om det blir for varmt igjen 😛 Neida, det blir vel ikke så varmt igjen nå, og rolige dager er det innimellom uansett.
Jen finner på mye rart når vi er på tur, dette med å klatre i tre.. Det er hun bra sikker på at hun skal få til etterhvert. Her hoppet hun nesten opp og ned, men så var det noen lyder fra et annet dyr (hører det såvidt på videoen) som hun ble forstyrret av, så hun kom seg ikke opp i treet denne dagen heller.

DSC_2060 (800x450)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..