Makan til sutring

Noen ganger er det greit å sutre litt, men det kan bli litt mye.. Jeg vet ikke hva det er, men Jen sutrer som bare det for tiden. Jeg blir jo litt bekymret også, for vet ikke hvorfor, eller hva det er hun sutrer for. I går kveld tok jeg tempen på henne, bare for å sjekke, men hun hadde ikke feber ihvertfall.
Det kan ha sammenheng med at vi har begynt på jobb igjen, så hun er alene igjen hele dagen. Men jeg tror egentlig ikke det, hun liker ikke at vi drar, men så fort vi har dratt er det rolig. Kamera er en fin ting 😉 Jeg er innom veldig ofte i løpet av dagen for å se, og høre.. men hun sier ikke noe selv om hun er alene og våken.
Snakket såvidt med veterinæren om det i dag, siden vi var der likevel. Men det er ikke noe «spesielt» liksom, så vi skal se det litt an. Formen var jo bra på søndag 😀

Vi var ute å gikk en fin tur i kveld, Jen daffet først på, men så kviknet hun til, og nesen ble flittig brukt. Hun skal gå et treningsspor igjen i løpet av helgen, pluss at det blir besøk her igjen i helgen, så blir spennende å se/høre henne da.

Snapchat-513083114 (450x800)

 

4 kommentarer om “Makan til sutring

 1. Ikke noe løpetid på gang?
  Nairo har endelig blitt sliten i dag, tror det er første gang han er sliten etter 6,5 km tur siden før mai. Håper å få både blogget og logget cacher i løpet av kvelden 🙂

  Liker

  1. Det håper jeg ikke, litt for kort tid siden forrige synes jeg. Og har ikke merket noe annet som gjør at jeg mistenker det heller.
   Men i helgen er det full fart hjemme her hele helgen, så det hjelper kanskje litt.. Blir spennende å se mandagsmorgen igjen, og neste uke.
   Jeg var å lette eter min egen cache i dag, ble nesten litt småsur fordi noen hadde flyttet den.. Men plutselig fant jeg den, på «det» den skulle være. Er det mulig! Jeg vet hva det er, hvor den er, og så finner jeg den ikke før jeg har lett en stund 😛
   Så godt at han er sliten etter tur,og nå blir det jo bare enda bedre framover 😀

   Liker

   1. Okay. Da er det ikke godt å si hvorfor hun sutrer…
    *ler* Det er så typisk at man ikke finner sin egen cache 😉 Har skjedd meg flere ganger! Burde egentlig ta spoilerbilde av alle og ha lagret på pc’en, så man kjapt kan sjekke det før man drar ut 😉
    Det satser vi på 🙂

    Liker

    1. Vi ser det litt an, nå i kveld er hun sliten, så ligger rett u 🙂
     Akkurat denne cachen bør være grei, men har hatt en og annen dnf imellom funnene, så tenkte det var greit å sjekke. Og så ser jeg den ikke, og kjenner den heller ikke. Men den er der likevel, er jo selvsagt en nano.. 😛

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..