Samlet blodsporprøve i Skjåk

Jeg hadde meldt på Jen og meg selv til denne prøven for en stund siden. Men når dagen kom så kjente jeg at jeg var såpass spent at jeg nesten angret på påmeldingen. Men det er jo morsomt og spennende på en positiv måte også, og uansett hvordan det går så er det noe å lære.

Vi møtte opp tidlig, og var mange forskjellige raser der, tror det var snakk om 8-9 forskjellige raser 😃

De hadde trekt hvem som skulle gå hos de forskjellige dommerne, og vi var først hos dommeren vår. Jeg kjente spenningen stige når vi kjørte til stedet vi skulle starte, men heldigvis gir mye av spenningen seg når vi starter å gå.

I dag gikk alt så greit, og den følelsen når Jen fant klauven 😀

Jeg synes jo at Jen er veldig flink, men kan ikke akkurat si at jeg er upartisk, så det er veldig morsomt å få tilbakemelding på at det man driver med er riktig. Og selvsagt det motsatte om man gjør noe som ikke er helt riktig. Jeg husker fremdeles første møtet vårt med sportrening og hundeklubben i fjor vår, hvor utrolig mye vi lærte.

Tilbake til i dag, når vi var ferdige med sporet snakket vi litt, både om sporet, og mer generelt om spor når vi gikk tilbake til bilen. Og noen tips og råd har festet seg spesielt godt, som jeg vet kommer til å komme veldig til nytte.

Siden vi gikk tidlig ble det litt å vente, men da ble det å snakke litt med de andre etterhvert som de kom inn fra prøvene. Det ble kaffe og kaker, og så var resultatet klart.
1. plass med HP gikk til ei fra Finnland 🙂 2. beste ble, meg! Det var litt uventet kan man si, men så fantastisk morsomt. Jeg viste vi hadde gått et greit spor, men jeg har ikke så mye å sammenligne med enda. Og ikke nok med at vi fikk 1. premie og 2 beste, vi fikk HP også 😀

Særdeles godt i alle rubrikker.
Kritikken: «En ekvipasje som utfører sin oppgave særdeles godt. Bærer preg av mange turer i skogen. Slike vil vi ha»
HP begrunnelsen » Enestående kort sagt

Dette gir jo meg bekreftelse på at vi gjør noe riktig, og trygghet på at vi fungerer bra som et team.

Det ble delt ut tre HP, alle til damer 😀 Jeg synes jo at det er veldig morsomt med flere damer på sporprøver. Selv om det var flertall av menn, så var vi fire damer som gikk i dag, og det er jo veldig morsomt.

edf

Jeg er veldig glad for at Gudbrandsdal elghundklubb arrangerer slike prøver, og vi møter helt sikkert opp på flere prøver. Anbefales til andre også, jeg trives veldig godt på disse prøvene som klubben arrangerer.

 

4 kommentarer om “Samlet blodsporprøve i Skjåk

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..