Litt om mye, enda en gang

Siste ferieuke, og den går fort. Synes ikke det er lenge siden jeg startet på ferien, og *poff* nesten ferdig.
Har ligget lenge et par dager, og da mener jeg lenge. Ikke vært ute av sengen før nærmere halv ti 😯 Hvor mange år siden det har skjedd vet jeg ikke, men det har vært veldig godt. En av grunnene er sikkert at det har blitt sent kvelden før.. men er jo det ferier er til 😀

 

Denne uken er det full fokus på ute, ihvertfall for en av oss. Jeg har gjort svært lite, men prøver å gjøre litt nå og da. Og så er det jo en del annet som må gjøres også.
Er ikke mange helger vi har ledige framover, så det ser ikke ut som vi kommer til å dra på flere turer med det første. Men høsten er lang..

Jen ble stukket/bitt av insekt.. for et par dager siden 😦 Ikke slik 2-3 stikk, eller 10-12, men mange! Vet ikke hva det var, men det syntes godt, og det klødde. Og da klødde hun sikkert hull på mange av stikkene/bittene, så det ble enda verre å se. Var kul på kul, og mange helt inntil hverandre. Jeg vurderte å ringe veterinæren, men fant ut at vi skulle se det litt an, og om kvelden var det heldigvis mye bedre å se på. Og om morgenen var det bare litt å se. Tanken om lus eller annet (?) slo meg, men siden det ble så mye bedre fort så regner jeg med at det var noe annet.
Formen har ikke vært helt på topp etterpå, men det kan like gjerne være varmen, selv om det er litt mer levelige temperaturer. Så vi ser det bare litt an, og håper det kommer seg.

 

Formen min har vært bra 😀 Ja bortsett fra at jeg startet august med migrene. Helt «greit», siden ferien har vært lite preget av migrene. Har hatt to migreneanfall siden ferien startet. Ett første dagen, og så ti dager til neste, og fem dager til i dag. Første halvdel av juli skal jeg ikke nevne 😛

 

Når jeg først er inne på helse.. Jen er jo røntget fri på både hofter og albuer. De er 11 søsken, og nå er 10 av 11 HD røngtet, og alle er fri! Jeg vet ikke statistikken på bayersk viltsporhund og HD slik generelt, men dette lover jo veldig bra 😀 Ikke like mange som har røntget albuer, men alle som har røntget av søsknene er fri også 😀

 

Tore har lagt blodspor til i morgen, sist gang gikk det egentlig veldig bra. Var litt surring til å begynne med, men ikke mange meter, og Jen gikk seg fint inn igjen
Det ble litt mye lukt og lyd fra en revefarm på slutten, men Jen brydde seg ikke i det hele tatt 😀
Det er ikke så veldig lenge til neste prøve, så jeg kjenner at jeg er litt «spent». Mer nå enn sist vi gikk, da gledet jeg meg.. og det gikk rett til skogen.

DSC06391 (800x533)

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..