Ut på tur

Vi skal å besøke noen venner, og på turen dit er det noen cacher 😀

For å få sommerens suvenirer så må vi ha minst 100 cacher, senest 25.juli. Vi hadde 2 når vi startet på turen, enkel hoderegning er at vi da manglet 98. Det blir spennende å se når vi logger på nett 🤔 Vi har som vanlig funnet oss et sted helt uten dekning på mobil og nett, men jeg kan skrive innlegg for det, selv om det ikke blir publisert enda 😊

Var varmt når vi dro, og det var hele veien nedover. Jen var merkbart sliten på tur nedover, måtte overtale henne for å få henne ut av buret når jeg skulle lufte henne. Hun spiste ikke frokost om morgenen, men det har ikke så mye å si. Når vi kom fram til der vi skulle være om natten, så skulle hun ikke ha kveldsmat heller. Ble varmt i bilen etterhvert, 29 grader inne i bilen, og ute. Jen virket slapp, og skulle ikke ha vann heller. Da ble jeg bekymret 😔 En dag uten mat gjør ikke noe, men med lite vann er verre. Vi var ute et par ganger, og heldigvis ble det etterhvert litt mer liv i frøkna. Mange nye spennende lukter ute 😀 Hun fikk i seg litt vann også, og når vi skulle legge oss så flatet hun ut før Tore fikk lagt seg ned. Hun gikk å la seg i buret sitt etter litt, men kom opp til oss igjen ved fem tiden i morges. Da var det å ligge godt under dynen en stund.

Onsdagskveld, på en rolig campingplass 😊

Vi var veldig heldige med plass å være på i natt, er til og med mobildekning her 😁

Jen har funnet seg godt til rette

4 kommentarer om “Ut på tur

 1. For første gang i disse 3 månedene med varme, har Nairo hatt dårlig mage i dag. Jeg forventet at det skulle komme for lenge siden! Håper det bare var forbigående med Jen, at det var varmen 🙂
  At dere har klart noen suvenirer er jeg helt sikker på, blir spennende å se hvor langt opp dere har kommet!
  Nå gleder jeg meg, nå! 😀

  Liker

  1. Har gått veldig bra hos Jen også, merkelig nok. Litt har det vært, men med tanke på været er det lite. I fjor sommer derimot, når det ikke var varmt.. Men da var der nok alderen også. Vi har alltid Canikur i bobilen, det hjelper vanligvis fort.
   Skal se det er for sent å ligge etterpå 😂 Har gått før, når jeg har ligget lenge etterpå, så regner med at det er i orden nå også. Og er ingen krise om det ikke går.
   Jeg også 😃

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..