Ny blodprøve

Det ble et litt overraskende resultat på blodprøven Jen tok i dag. Da vi tok forrige syntes veterinæren at vi kunne vente til høsten med ny prøve, men så var det jeg da.. Og siden hun skulle innom et par ganger nå pga vi skal til Sverige, så tenkte jeg det var greit å ta en blodprøve også. Var den også som de andre hadde vært siste gangene, så kunne vi vente til desember igjen.
I dag var Kreatinin verdien ETT tall fra å være på normal verdi! 😀 Ett eneste tall! Så lavt har det aldri vært etter det begynte å bli målt. Jeg trodde resultatet skulle bli som de andre gangene, så ble gledelig overrasket. Det kommer til å bli veldig spennende i desember.

Jen har vært rolig disse dagene etter turen, tror hun ble litt sliten. Og så har det vært så varmt, 30 grader!
Vi har planlagt litt mer av ferien vår, det var planlagt på forhånd, men litt greit å få satt dato på de forskjellige tingene også. Så får vi bare håpe at været klaffer.. hvis ikke så får vi ikke gjort så mye med det 😛

DSC05942

 

 

2 kommentarer om “Ny blodprøve

 1. Når jeg så overskriften din, stålsatte jeg meg for dårlige nyheter, så nå ble jeg skikkelig glad! 😀 Hurra! 😀
  Her har det vært disig og lummert i dag, men allikevel 30 grader. Var akkurat ute i hagen med Nairo i 10 minutter, han gadd ikke noe annet enn å spise gress og tisse litt, nå ligger han rett ut i stua. Jeg begynner å bli litt fortvilt, for jeg ser jo at han kjeder seg, men det er ikke så mye jeg kan gjøre 😦

  Liker

  1. Ja dette er hurra 😀 Jeg trodde at hun hadde stabilisert seg der hun var før, noe som var helt greit. Men har fått beskjed om at selv om hun har vært stabil, så kan det gå litt opp og ned, men dette var overraskende mye ned. Jeg var jo redd for at hun skulle ha gått for mye opp. Men kan jo være tilbake til det gamle igjen i desember, og det er jo greit det også, så lenge hun ikke plages av det på noe vis. Vi er utrolig «strenge» på alt hun har i seg, og det kommer vi til å fortsette med også.
   Er akkurat det, det er lite å finne på i varmen. Og man kan ikke akkurat snu om døgnet helt heller.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..