Helg, ferie, arv og minner

Helg! Ferie!
Starten på ferien blir litt annerledes enn de siste årene. Det er fredagskveld etter siste arbeidsdag før ferien, og vi sitter hjemme 🙂
Jeg ryddet pulten på jobb i dag, bokstavelig talt 😀 Etter ferien er det nytt kontor.

 

Snapchat-1345287017 (450x800)


 

Arv og minner, jeg tok med noen ting nedover fra Lofoten ifjor. Det er ikke alltid det som koster mest, eller som er flottest, man vil ha. Det er noen få ting jeg er veldig glad jeg tok med, blant annet noe så «kjedelig» som en linestamp.
Jeg hadde tenkt å ordne den litt og vente til neste sommer før jeg brukte den, når hagen er mer i orden. Men når det begynte å nærme seg ferien nå, så kjentes det veldig greit å bare ta den i bruk slik den er.

 

DSC_1743 (1280x1032)

DSC_1735 (800x674)

 

Bilder er også fine minner.
Det ble ikke tatt så mange bilder «før i tiden», desto større verdi de bildene man har.

Her fra Kuberget i Andopen, noen år siden.. Pappa, min søster og meg

skann0053

Enda lenger siden.. Lenge før min tid, men morsomt å se 🙂

skann0054 (492x800)

 

 

 

4 kommentarer om “Helg, ferie, arv og minner

 1. Hurra for ferie! Nå skal jeg straks jobbe litt igjen jeg da, men det gleder jeg meg faktisk til 🙂
  Stampen ble kjempefin, og det er jo så dekorativt! I mange år hadde jeg lyst på store tretønner som blomsterkasser, men jeg skjønner ikke helt hvordan jeg skal løse det inni dem, kan jo ikke fylle hele tønna med jord for noen få blomster på toppen. Så det har jeg droppa. I tillegg er jeg elendig på å vanne, så det er helt sikkert greit å gi blaffen 😉

  Liker

  1. Jeg liker best å ha ferien sammenhengende, men på den andre side er en uke med jobb helt ok, når man vet man har ferie etterpå 😀 Og da kommer vi 😀 😀 😀
   Jeg skal ha litt annet i bunnen, lecakuler elelr lignende, nå fylte jeg den bare med jord 😛 (hadde liggende en stor sekk med jord) Har plast på innsiden. Vanning kan bli det mest avgjørende.. Men bør få det til.. har stampen stående like ved vannkranen ute, spørs om de kommer til å få for mye vann. Til neste år skal jeg ha mye mer blomster 😀

   Liker

   1. Det er godt å ha noe å glede seg til, og jeg vet at høsten blir lang, så jeg synes det er helt greit å ha de to siste ukene så tett opptil når jeg MÅ jobbe igjen. Og så gleder jeg meg så vanvittig til dere kommer!!!! 😀
    Lecakuler høres lurt ut, da blir de jo lettere å flytte på også. Skjønner at du ikke gidder å gjøre så mye ut av det i år siden hagen bokstavelig talt er snudd på hodet, men da kan du bruke hele vinteren på å planlegge neste sommers hage 🙂

    Liker

    1. Jeg liker høsten veldig godt, og siste årene har høsten vært utrolig fin.
     Håper vi får gjort ferdig alt grovarbeidet i hagen i sommer.. da er det bare å kose seg til våren 😀 Og enda mer utover sommeren 😀
     Tar kontakt etter helgen ang turen 😉

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..