Very good, og hagen

Vi var på rasespesialen på Torpomoen lørdag, veldig morsomt å se så mange forskjellige Bayere, og en Hannoveraner 😀

Jeg har trent litt med Jen ang «ring» og slik, og det har gått greit. Såpass at jeg trodde det kom til å gå greit i ringen. Nå etterpå er det nesten så det hadde vært bedre med litt «hopp og sprett». Om det var varmen eller hva det var vet jeg ikke, men hun var ikke lik seg i det hele tatt, ikke holdt hun oppe hodet som hun pleier, og var litt «tafatt» på en måte. Hun klarte å legge seg pladask ned på siden, og rundt en gang da 😀 Men var ikke problem med å få henne med opp igjen.
Det ble utrolig varmt utover dagen, Jen var nr 24 i ringen. Men var jo flere hunder etter henne som klarte seg veldig godt i varmen.
Jen kunne vært litt lettere også, så mye for å få henne til å spise bra etter periodene med ingen matlyst.
Så det ble Very Good, det i seg selv er ikke dårlig.. men vi prøver igjen senere vi 😀

Kritikken:
«mid stor, mg type, bra hode, bra bitt, godt uttr, vakker hals, velutv br.korg, utm forbryst, ord vinklet, synker noe i ryggen under bev, rør seg noe affektert av varmen i dag, vakker pels, vakker farge, godt gemytt»

Dommeren brukte mikrofon når hun fortalte om hver hund, veldig positivt! Ellers er det veldig ofte man ikke hører noe som blir sagt.
Vi hadde tenkt å bli med på årsmøtet, men Jen var så varm at vi fant ut det beste var å få startet bilen, og kjøre hjemover. For første gang på det jeg kan huske, så lå hun oppå alt av dyner første par timene. På tur nedover når jeg skulle lufte henne

Ut? Har det så bra her så

DSC_1717 (450x800)

 

Jeg fikk en dundrende migrene på tur hjem, som ble verre etter medisin. Kan ikke akkurat si jeg er positiv til virkningen av botox siste 1 1/2 uken 😦 Men det kan fort endre seg igjen. La meg en times tid å slappet av når vi kom hjem, og det hjalp på litt.

 

I morges ble det tur, med det samme vi sto opp. Hadde tenkt å gå en litt lenger tur, men halsen satte en stopper for det. Men ble en fin liten tur i skogen 🙂

DSC_1718 (674x800)

 

Utover dagen har jeg trillet stein.. Tore begynte å legge litt nedenfor huset, så da måtte jeg henge i så jeg lå litt foran 😛
Jeg synes det ser forferdelig ut ute her, men hver en stein hjelper på 🙂 Og så blir vi jo ferdige til slutt. Og når alt grunnarbeid er ferdig så kommer jo det morsomme, neste sommer skal jeg ha blomster i hagen 😀 Og litt andre vekster 😀

 

En uke igjen nå, så er det ferie. Jen har fått første tabletten i dette «28-dagers» opplegget. Skal få siste tabletten til uken, eller uken etter der, samtidig som det blir tatt blodprøve. Var ikke helt nødvendig å ta blodprøve igjen nå, siden de har vært så fine. Men tar vi nå så kan vi heller vente til vinteren igjen før neste, f.eks desember..

 

 

 

 

2 kommentarer om “Very good, og hagen

 1. Kritikken var jo bra, og det var veldig fint at dommeren skjønte at varmen hadde innvirkning på hundene!
  Æsj altså, den migrena di bekymrer meg. Synes det er ofte nå, men det er sikkert fordi du skriver om anfallene. Kan varmen ha innvirkning?

  Liker

  1. Ja, hun er jo så flott 😀 For oss er hun den flotteste uansett, og har jo fått med meg at det kan være store forskjeller. Noe legger vekt på en ting, andre på noe annet. Og jeg så jo selv at hun var veldig ulik seg selv i ringen den dagen, i forhold til tidligere.
   Nå skriver jeg en del om migrenen osv, noe jeg knapt nok nevnte før. Ikke for å klage (jo, en sjelden gang er det det også 😛 ) Men er en del som følger litt med pga botox osv, ikke alle som har prøvd, eller får prøve før etter lang tid, (så jeg var heldig). Og vet en del følger med for å se virkning/ikke virkning osv
   Ja tror nok varmen har en del å si også, ble jo sittende ute i solen lenge på lørdag. Burde ha funnet meg en skygge, men når man er etterpåklok.. Men nå venter jeg bare på en lang god periode igjen 😀

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..