Oppgradering

Jeg kom jo til fornuft og leverte inn fitbit armbåndet mitt torsdag forrige uke. En lien feil har irritert meg veldig lenge, men så var det å være uten.. Det har gått nesten greit. Tirsdag så jeg at «noe» hadde skjedd (man kan følge varen man sender hele veien), men jeg forsto ikke hva. Var innom på butikken for å få de til å «oversette», og da var fitbit armbåndet mitt kassert.
Jeg kunne fått et helt nytt maken, men så hadde jeg plutselig fått med meg at det var kommet et nytt armbånd/klokke fra fitbit, fitbit versa (fitbit.com) Og når jeg så en spesiell utgave.. Den var så lekker at jeg «måtte» bare ha den 😀 Betalte litt i mellomlegg, og endelig får jeg registrert stegene, og høyden!
Den er bare lekker!

DSC06072 (800x534)

Følger med vanlig svart bånd også, men det blir nok bare til reserve. Var mye nytt på denne i forhold til den andre jeg hadde. Men er jo to forskjellige armbånd/klokker.
Har brukt den bare en dag, så har ikke prøvd ut så mye, men får ihvertfall med meg etasjene på denne 🙂

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..