Søndag, og hagearbeid

Søndag er en fin dag, hviledag..
Vi satt oppe en stund i går, så det ble ingen tidlig morgen. Men etterhvert kom vi oss ut i skogen, og Jen gikk et blodspor.
Senere på dagen skulle Tore på jobb, så jeg fant ut jeg skulle ta en rask tur på jobb også, etterpå tok jeg med Jen og gikk hjem.
Vi har hatt det nydelig været i dag, sol/lettskyet og varmt! Jeg tenkte det kanskje kunne være for varmt for Jen å gå hjem, men før jeg gikk så kjente jeg på asfalten et par steder (glad det ikke var folk som så meg..) Og fant ut det var greit å gå. Jen går mye av turen på kanten/»grøfta» også, så varierer litt. Og vi var nede ved elva noen ganger, til forfriskninger.
Vi traff på forskjellig på tur hjem, det mest interessante var en stor firfirsle, på veien! Den hadde det ikke så travelt heller. Jen så henne også.. men heldigvis var hun lett å snakke bort.


Vanligvis er vi ferdig med mye i hagen til 17. mai, ihvertfall raking av plen. Jeg begynte så bra i år, men så ga jeg bare opp.. Jeg innså at vi aldri kom til å få iorden hagen til 17. mai i år, slik er det når man har mye å gjøre. Det har vært noen her, og rotet til i hagen. Når vi kom hjem i går så så det slik ut her

DSC_1349 (640x379)

Vi har jo trapp.. DSC_1348 (640x420)

Vi (ja ok da, ikke vi.. men noen andre) har gravd opp rundt hele huset, vi skal legge drenering.
Det ble litt problematisk til å begynne med, når vi kom hjem i går. Men kom oss inn etterhvert. Hadde det vært bare oss så hadde det vært litt enklere, men Jen må jo ut og inn igjen noen ganger også.
Tore fikk ordnet til en løsning i går, som gjør det «greit» for oss alle.
Heldigvis er det bare en kort periode, og etterpå blir det så mye bedre.. Ihvertfall etterhvert.

4 kommentarer om “Søndag, og hagearbeid

 1. *ler* Trodde det bare var meg som kjente på asfalten, jeg :p
  Merkelig, så sårbart et hus plutselig ser ut når man ser så mye mer av det! Vet det bare er teite tanker fra min side, men hus ser liksom litt mer tryggere ut når den har jord pakket rundt seg, ikke når det er så åpent som deres er nå.

  Liker

  1. Da er vi to 😛 Jeg vet at det kan bli svært varmt, og ikke så enkelt å si fra for hundene. Og jeg MÅ ikke gå etter veien om det er for varmt. Men ser at det kan se litt rart ut å kjenne etter, hehe.
   Jepp, den tanken har jeg også, så gleder meg til vi får fylt inntil igjen, om en stund.. Og da bli det en eneste stor grushage her, men uten grøft.

   Liker

   1. Jeg hørte en gang at hvis man klarer å holde håndflata nedtil asfalten i 10 sekunder uten å brenne seg, er det greit for hundene å gå. Nå går jo Nairo også mer i grøfta enn på asfalten, men det er jo ikke vits å gå langs veien hvis det blir altfor varmt.
    Skal dere ikke anlegge noe plen igjen der dere har gravd?

    Liker

    1. Blir nok å gå morgen/kveld om det blir varmt.. Og sjelden vi går etter vei til vanlig, men er jo varmt i skogen også.
     Ikke en cm! Joda, det blir plen igjen, dessverre.. Men det tar litt tid å ordne til, for å ikke snakke om å vokse. Og så skal vi ha det «slik» og «sånn», som tar tid å ordne, og så er det jo så mye annet også..

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..