Sektorjakt, 360 grader

Da er vi kommet til innspurten, og har under 30 sektorer igjen for å fullføre 😀Kan lese om utfordringen her (geocaching.com).

Regner med at i løpet av tre turer så er vi i mål, om ikke noe uforutsett skjer 😂 Vi kunne nok vært ferdige minst et år eller to tidligere, om vi hadde gått litt mer inn for det. Men det skal være morsomt, og er så utrolig mange andre cacher som er morsomme å ta også, selv om man «har» sektoren fra før.

Vi liker best å cache uten så mye planlegging, og det ser jeg nå at det ikke nødvendigvis har vært så lurt. Siden vi har vært veldig nærme noen av de vi mangler. Vi har ikke de sektorene vi mangler så veldig samlet heller, men der kunne det vært verre, mye verre.
Vi kjører ned til der vi skal starte i kveld, så er vi klare for «start» i morgen tidlig 😀

 

Tore har planlagt, og jeg har ikke planlagt.. Jeg vet hvor vi skal starte 😀
Ser ut til å bli greit vær, så gleder meg til å komme i gang. Blir nok noen flere cacher enn de vi «må» ha,  ellers hadde det blitt litt kjedelig.

4 kommentarer om “Sektorjakt, 360 grader

 1. Dere har helt klart en fordel når det gjelder bosted når det er snakk om å fullføre sektoren. Der er det en smule mer vanskelig å bo her nede, så jeg har ikke gidda å gå inn for å ta sektorer. Det får bli når jeg er pensjonist og har all verdens tid å ta av. Jøsses, så mye man skal gjøre når man er pensjonist! 😀

  Liker

  1. Ja vi er heldige slik 😊 Men finnes de som er sure fordi vi har mange av sektorene i Skjåk 😂 Uansett hvor man legger ut en cache så havner den i en sektor, og det gjelder jo hele landet. At vi bor så nærme utgangspunktet at cachene her fyller mange sektorer er ikke alle som liker 😏 Men, de om det.
   Da får du tid til å være mye i Skjåk 😁

   Liker

   1. Er det mulig??? Nå er jeg rett og slett sjokkert, det går da ikke an å være sur fordi Skjåk ligger plassert sånn som det gjør i landet, og at dere da naturlig nok får masse sektorer!!! Ett eller annet sted i landet ville jo vært plassert i nærheten av utgangspunktet/midtpunktet uansett, og jeg synes det bare er rett og rimelig at det ligger sånn som det gjør. Herlighet, hvilke ting folk gidder å bruke energi på å være sur for… Skal jeg være sur for at Skjåk er nærme Trøndelag, da, at det er lettere for dere å ta det fylket enn det er for meg? Eller skal du være sur for at det er flere virtuelle cacher her nede enn hos dere? Nei ærlig talt, altså!
    Det gjør jeg, hurra!!! 😀

    Liker

    1. Det er så mye rart, og jeg har gitt opp å prøve å forstå 🤔
     Vi var kommet veldig godt på vei å 360 når vi fikk høre om den første gangen. Men vi hadde jo cachet opp og ned til/fra Lofoten, og steder «nærme» her. Og så fikk vi fort nye sektorer når vi dro på en del turer. Nå har vi så få igjen at det er morsomt å begynne med innspurten 😃

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..