Blodprøve, og il Mimo

Da var dagen for blodprøven kommet.
Jen er like glad når hun kommer til veterinærklinikken, og enda gladere når hun ser de som jobber der 😀
Gikk greit å ta blodprøven i dag også, barberingen var bittelitt skummel (den zzzummer), men alt det andre var greit. Slik var Jen etter hun fikk høre resultatet

DSC_1185 (800x785)

Verdien har gått ned bittelitt 😀 Den er fremdeles over normalverdiene, men ser ut som den er bra stabil. Den kan nok gå litt opp og ned, uten at det har så mye å si. Men så lenge den ikke går for langt opp så er det greit.
Vi kan vente til høsten med å ta ny blodprøve, men troor vi tar en før ferien.. Vi må uansett innom et par ganger pga «revens». Greit å ha den  28 dagers kuren inne like før ferien starter, så trenger man ikke tenke så mye på det når man drar bort.
Vekten hadde gått opp litt også, merkelig nok. Nå var hun 21 kg, men det er med halsbånd 😛

Etter vi var ferdige hos dyrlegen så var det et lite ærend til, det er første fredag i mai.. Da ble det denne 😀 😀 😀

Snapchat-464978788 (360x640)

Bør nok spare den til i morgen kveld.. har litt mye på programmet i morgen. Men kan jo ta ett glass i kveld..

6 kommentarer om “Blodprøve, og il Mimo

 1. Veldig bra at den holder seg stabilt, og innenfor hva som er akseptabelt!
  Jen veier mer enn Nairo 😀
  Nå vet ikke jeg hvor mye flått dere har der oppe, men det virker som om det kan bli helv… mye flått her nede i år. Så ha med det i betraktning hvis (NÅR!!!) dere kommer i denne retningen. Vi gir Nairo Bravecto, flåtten velger da å ikke bite seg fast, og de få gangene den faktisk biter seg fast, dør den. Det er mange som ikke vil gi hunden Bravecto pga mistanker om at det kan gi skader på foster når man bruker hunden i avl. Men alt dette vet du helt sikkert masse om, jeg bare vil si ifra hvis (NÅR!!!) dere kommer hit 😉

  Liker

  1. Blir jo glad om den kommer innenfor normalverdier, men det har ikke så mye å si nå. Jen fungerer veldig bra som hun er, og ikke noe annet enn blodprøven som viser at det er noe».
   Hehe, og enda så er Nairo myye større enn Jen 😉
   Vi har nok fint lite av flått, om det ikke har kommet mer nå. Jen skal jo ikke i noen avl, men får ikke bruke Bravecto uansett.. Jeg har lest en del om det, og det frister ikke, selv om mye ikke er dokumentert..
   Nå er det jo lett for meg å si og mene det, siden vi bor på et slik sted vi gjør 🙂 Vet ærlig talt ikke hva jeg hadde gjort om vi hadde bodd på et sted med mye flått 😦
   Jeg kjøpte Centaura i fjor, men da fikk jeg ikke prøvd den så mye. Satser på at den er nok for oss 🙂
   Vi har ikke planlagt ferien så mye enda, men det vi har tenkt å gjøre i ferien dekker nok slik ca 10-15 uker 😛

   Liker

   1. Klart dere vil at den skal gå ned til normal, men så lenge det den ligger på nå ikke utgjør noen fare, er det jo bra 🙂
    Han ser nok vesentlig bredere ut enn henne, men jeg er rimelig sikker på at de er nogenlunde like høye nå 🙂
    Jeg ga ExSpot til Arkas, og det fungerte fint helt til siste gangen han fikk, da reagerte han på det. Jeg husker ikke, men jeg tror jeg ga det til Nairo frem til Bravecto kom. Siden han ikke skal i avl, fant jeg ut at det fungerer for oss, men jeg er like skeptisk til det som jeg er til at han ikke skal få noe og eventuelt få smitte fra flåtten. Så det er et dilemma uansett hvordan man vrir og vender på det, dessverre.
    *ler* Jeg regnet med at dere har mer å gjøre enn dere har ferie 😉

    Liker

    1. Det vi merker det mest med er foret, og godbiter.. På en måte er det veldig greit å ikke ha noe valg ang fôr, ihvertfall for meg, haha. Og så lenge hun ser ut til å fungere bra på det, og virkelig like det, så kunne det ikke vært bedre.
     Godbiter og tygg synes jeg er litt slitsomt, vil si fravær av det.. skulle ønske det var noe mer tygg hun kunne få. Men samtidig er det ikke slik viktig. Har lært meg å studere innholdsfortegnelser grundig, og noen få ting kan hun få.
     Husker første gang jeg så Duke klissvåt.. han var ikke store katten nei. Så pels har mye å si.
     Er jo slik med en del medisin til folk også, pest eller kolera liksom.. Er søren ikke enkelt å vite hva som er riktig.
     Ja, ferien blir liksom kortere for hvert år den 😛

     Liker

     1. Skjønner deg godt, det er frustrerende å ikke kunne gi hva som helst til de, og man får jo dårlig samvittighet i tillegg. Jeg har prøvd en liten runde med våtfôr til Nairo igjen, men han blir like løs i magen av det som av V&H. Så det er bare å gi opp.
      *ler* Pels har veldig mye å si, de ser jo tullete ut når de er våte 😉
      Man må bare finne ut hva man selv føler er mest riktig. Hadde det ikke vært så mye flått her nede, hadde jeg nok ikke gitt noe i det hele tatt, og heller tatt sjansen på at de få som satt seg på han ikke ville gitt noen smitte. Men når vi kan gå en time i skogen og plukke mengder av han, føler ihvertfall jeg at jeg må gi han noe.
      Merkelig det der! 😉

      Liker

      1. Bra det finnes mye forskjellig, for de reagerer jo så forskjellig på maten. Amanda klarte knapt nok gå på do når hun fikk bare V&H, det ble steinhardt! Hun måtte ha tørrfôr samtidig, eller linfrøolje.
       Dessverre ser det ut til at områdene flåtten lever på stadig utvider seg 😦 Vi har ikke mye, og jeg håper at det «dumme» klimaet vi har gjør at det ikke blir mer heller, noen fordeler må vi da ha med været vi har 😛

       Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..