Påsken er over

Tilbake til hverdagen 🙂
Å starte arbeidsuken på en tirsdag  er jo veldig greit, bortsett fra at hodet ikke henger helt med på at det ikke er mandag.
Jeg skal ha «fri» i morgen, og da er det igjen to arbeidsdager før helgen, så det blir en kort uke.

Vi kom hjem fra påsketur 2 lørdagskvelden, og fant tilsammen litt over 100 cacher på de to turene 😀 Det vil si at jeg (etter logging..) er offisiell romutforsker! Hva jeg skal bruke det til? Tja.. jeg blir vel ikke å imponere så mye med det, siden folk flest ikke vil ha anelse om hva jeg snakker om 😛

Bilder fra turen:

Et nydelig sted, og en fin badeplass.. Tror ikke bading var for alle akkurat der, men man kan jo finne en cache om man ikke vil bade 😀DSC_0002 (800x450)

Minnesmerker blir det en del av når man farter rundt på denne måtenDSC_0003 (519x640)

Noe så smart og praktisk 😀 Sannsynligvis går det en del dyr i området om sommeren..DSC_0004 (800x450)

Jen innretter seg som hun vil, og her ser man såvidt i nesen hennes. Dette er mens vi kjører..

DSC_1016 (390x640)

 

Her skulle jeg så absolutt ha tatt bilde fra andre kanten, vi har kommet over broen, og jeg tar bilde tilbake.
Vi måtte rygge og lirke for å komme innpå broen, hadde det vært muligheter for å snu så hadde vi ikke kjørt innpå. Vi hadde ca 10 cm klaring på hver side av bilen når vi kjørte over.. men det skulle bli verre..DSC_0005 (360x640)

Det ser ikke så veldig galt ut, men at vi klarte å komme gjennom denne strekningen med en bil uten riper er utrolig godt gjort. Jeg turte ikke ta bilde på de verste partiene..DSC_0006 (360x640)

Det var jeg som fant veien på kartet, og kom med den fantastisk gode ideen om at det passet bra å kjøre der, og gjett om jeg angret.. Men på kartet så det veldig fint ut.. og det var jo noen grunner til at vi kjørte der.. Hva gjør man ikke for noen plastbokser 😉 Men hadde jeg vist hvordan det var så hadde plastboksene fått vært i fred!
DSC_1005 (539x640)

 

DSC_1007 (431x640)

 

Det blåser littDSC05217 (800x533)

Hva sa du?DSC05219 (800x533)

DSC05224 (800x533)

Noen passer på.. denne var diger! (Mongstad)DSC05229 (800x534)

 

Så det «obligatoriske» tunnelbildet..

DSC05246 (800x648)

Det ble en del.. snapper på turen, til tider kanskje litt mange 😛 Men er jo helt valgfritt å inn å se på når det ligger på min story.

Jen har vært helt fantastisk på turen, stort sett.. Vi prøvde litt på at hun var alene, men det gikk sjelden bra. Noen ganger gikk det greit når døren sto åpen, slik at hun kunne høre oss.  Og andre ganger så var det hyling! Da er det ikke den mørke tøffe lyden i henne nei, men hvinende hyling. Jeg er ikke for å la hunder hyle, så dette vil ta sin tid. Vi få bare fortsette å trene på det, og håpe det går seg til. Det kan bli litt problematisk om hun fortsetter slik, men samtidig så er det ikke fullgalt.. Kunne vært mange andre ting vi hadde slitt med som er mye verre.

Under kjøring så ligger hun i buret sitt, og som oftest så sover hun. Noen ganger finner hun ut at jeg ikke har ordnet nok, så hun ordner litt selv.. resultatet blir da som på bildet lenger oppe. Men hun sovner da også, så hun får bare drive på.
Vi slipper henne løs i bilen når vi skal spise, ha pause, eller når vi kommer dit vi skal være om kvelden/natten. Uansett om vi stopper i noe sentrum eller litt mer øde, så sitter hun ofte å følger med på hva som skjer ute.
Hun sitter ofte i en av setene foran, og bare titter. Ikke ett bjeff eller noe, uansett om det er folk eller dyr ute. Det er noe som er veldig greit, vet hvordan det motsatte er også..
Å sitte i sofaen er også greit, så liten som hun tror hun er så mener hun at det er plass til både meg og henne..
Mat og drikke går ned på høykant, som vanlig.
Når hun blir trett så går hun å legger seg i sengen vår. Hun kan sove både i buret sitt og sengen vår om natta, men vet nok hva hun foretrekker.. Og det er veldig godt å ta morgenstellet når man kan strekke godt ut 😉

DSC_1011 (800x450)

 

6 kommentarer om “Påsken er over

 1. Jøsses, dere har vært skikkelig ivrige med funn i påska! Er ikke ofte dere finner så mange på en ferie 🙂 Har du logget alle på geocaching.com?
  Jeg hadde knapt turt å gå over den brua og på de smale veiene, så hvordan dere tør å ta bobilen over, nei det skjønner ikke jeg!
  Trøttsomt at Jen misliker å være alene i bilen. Lurer på hvorfor, men det er sjelden lett å vite hvorfor en hund reagerer sånn. Håper det bedrer seg!

  Liker

  1. Jepp, men vi visste at for å være sikre på å få alle planetene måtte vi ha 100 vanlige cacher, så det ble «målet». De andre man kunne få tredobbelt av var ikke så aktuelle for oss nå. Og det er såå lenge siden en skikkelig cachetur at det var fantastisk!
   Brua ser ut som den er dobbelt så bred på bildet syntes jeg, den var rett å slett ekkel. Men vi hadde ikke så mye valg.. Og det som var litt mer småekkelt var at på bruen sto det 3000 kg, haha.. da ble jeg svett! Bilen er litt tyngre, men de har vel litt å gå på.. Vi mente det sto et skilt når vi svinget ned på veien ned til bruen, og der sto det litt mer.
   Vi hadde ikke mulighet til å snu før etter broen, så det var bare å holde pusten 😛
   Jen er jo litt uvanlig 😛 Det vanlige er at de fleste hunder roer seg i bil, men kan være vanskeligere hjemme.
   Håper det går seg til mer, vi får bare fortsette å prøve. Men hun er så grei og lettvint ellers, at det kunne liksom vært verre.

   Liker

   1. Snodig, for jeg finner bare 14 loggede cacher på deg, og 5 suvenirer av planet-type. Her nede er vi jo heldige med at det stort sett aldri blir umulig å finne cacher på vinteren, men jeg kan godt forstå savnet etter en cachetur når det er lenge siden sist.
    Nope, niks, jeg hadde aldri kjørt over den brua, da hadde jeg rygget tilbake!
    Klart det kunne vært verre, men det er allikevel ekstremt upraktisk at hun ikke kan være noe særlig alene i bil. Men, man må jo bare gjøre det beste ut av det uansett 🙂

    Liker

    1. Det glemte jeg å svare på ja 😛 Jeg har ikke logget enda 😀 Litt tiltak å begynne når det er så mange, så får se til helgen.
     Du skulle sett veien ned til brua.. mekelig hvor mange rare steder man kommer til med dette her 😉
     Ja det er litt upraktisk, men vi får dele på å være sammen med henne, om vi ikke finner annen løsning. Er jo ikke alt hun kan være med på, selv om vi er borte sammen.
     Hun holder kjeft om har har en kong som er fylt, da er det ikke så farlig.. Vi får se utover våren, plutselig kan det snu. Alle andre hunder vi har hatt har vært alene i bilen/bobilen uten problemer, og har ikke gjort noe annerledes nå.

     Liker

     1. Aha, da forstår jeg 🙂 Bare husk at du har en viss tidsfrist på deg for å få suvenirene, så du må ikke utsette for lenge 🙂
      Det som fungerer for noen hunder, fungerer ikke for andre. Sånn er det bare, og da må man jo finne andre løsninger 🙂 Bare så trøttsomt de gangene dere er nødt til å dele på dere, når dere helst ville hatt litt tid sammen. Som. f.eks. middagen på Spåtind om litt over 2 mnd 🙂

      Liker

      1. Tenkte jeg skulle logge i løpet av helgen.. Men tror ikke det er så farlig med tiden med tanke loggingen. Har fått suvenirer tidligere, når jeg har ligget lenge etterpå. Men kan hende det er annerledes nå, så er kanskje ikke verdt å ta noen sjanser, siden det er ti stk.
       Er heldigvis en stund til Spåtind, så vi får trene mye. Hvis ikke så blir det største kongen 😄

       Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..