Jakten på planeter

Har tenkt å prøve å bli en romutforsker.. For å bli en offisiell romutforsker så må jeg finne planetene i solsystemet vårt. Jeg kommer til å lære mer nå enn da jeg gikk på skolen 😉
Planetene er Jorden, Venus, Merkur, Mars, Jupiter, Saturn,Uranus, Neptun og Pluto. Det er en suvenir for hver planet, og finner man alle så blir man offisiell romutforsker 😀 (og en ekstra suvenir).
Det blir «verre» for hver planet man finner, siden man må ha flere poeng for hver planet. Man trenger f.eks bare 5 poeng for å finne Jorden, 100 poeng for å finne Saturn, og 500 poeng for å finne Pluto.
Hvordan man får poengene skal jeg ikke gå så veldig innpå.. men man får f.eks 5 poeng for å finne en tradisjonell cache, 15 poeng for en mystery. Eventer og TB’er gir også poeng, man kan lese om denne planetjakten her (geocaching.com)

Jeg har funnet fem planeter, kommet til Jupiter (65 poeng)

Screenshot_20180327-094435
Screenshot fra geocaching.com

Det blir nok litt «verre» å få de fem siste planetene, men vi tar det som det kommer. Vi har til 8. april å finne alle sammen, så vi har noen dager på oss.

2 kommentarer om “Jakten på planeter

 1. Weee!!! Grattis med 5 planeter! Det er slettes ikke dårlig på denne tiden av året! Har dere kommet dere til mer snøfattige områder?
  Hvis jeg orker å gjennomføre hele fellesturen til Geocaching Østfold i morgen, er jeg nok i mål med alle planetene, hvis jeg ikke har regnet feil. Så det skal jeg være strålende fornøyd med, da jeg i utgangspunktet ikke helt trodde jeg skulle klare det. Men raidet til Lisa og meg om lørdag hjalp v.e.l.d.i.g! 😀

  Liker

  1. Takk, bare fem igjen 😁 Det er utrolig variert føre! Men har funnet 14 cacher i dag 😁
   Så godt å være ferdig tidlig da 😊 Kan jo cache etterpå uansett 😀 Herlighet ja, over 60 på en dag et bra, spesielt i mars.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..