Slutten av første påsketur

Første turen resulterte i 13 cacher totalt 🙂 Ikke så mange, men de to cachene siste dagen var en veldig fin avslutning av letingen.

DSC_0914 (800x450)

DSC_0911 (800x450)

 
På tur hjem stakk vi innom mammaen og ene søsteren til Jen 😀 Nå er det jo lenge siden vi var der, og Jen har blitt eldre.. men det gikk like fint som sist. Slapp henne ut av bilen og rett til de to som sto å ventet.. Jen ble litt «ojda» i noen sekunder, men så var det helt greit. Jeg tror nok at hun kjenner igjen alle/alt av både folk og sted, for hun er utrolig fin og trygg på alle.
Jeg synes jo at det er utrolig morsomt å se Gina (mammaen) og Jatzi (søsteren) igjen, følger jo med «litt» på bilder og video ellers 😉
Jeg tok mange bilder, utrolig mange, men pga elendig kamera på mobilen, og været, så ble det ikke mange bilder som er noe å vise fram. Noen bilder jeg trodde skulle bli fine, så helt annerledes ut.. disse hundene er jo så raske, så når jeg trodde jeg tok bilde av en hel hund, så ble det en halv.. Når jeg trodde alle tre sto med fronten mot meg, så ble bildet av en front og to bakdeler. For ikke å snakke om snusebildene, som ble sensurert.. Jaja, det blir vel flere anledninger, og jeg håper det blir et skikkelig «familietreff» på Jen senere i år.
Ikke like lett å se på disse bildene, men Jen er den lyseste og minste

DSC_0923 (1024x576)

DSC_0928 (1024x576)

DSC_0933 (1024x576)

DSC_0936 (1024x576)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..