På glattisen

Ordnet til litt hjemme etter jobb i dag, og etter det var ferdig så ble det tur! Tenkte jeg skulle ta med Jen på en fin tur, så vi har litt å «gå på».
Det var et fantastisk vær her i dag, tror de har vært pluss grader hele dagen, og sol! Da vi gikk vare det +6 😀 Ett lite minus var at snøen var litt klabbet å gå i, sank liksom litt ned.. Men man blir jo bare mer sliten av det, og det er jo bra.
Vi tok «beinast» oppover oppe på flaten her, og hadde en grei tur oppover. Når vi var nesten oppe ved der vi kommer opp på Aursjovegen, så stusset jeg litt, og et øyeblikk tenkte jeg på snøras.. det så plutselig så rart ut. Og når jeg så oppover mot veien, så ble det nesten enda rarer, for det så jo ut som en brøytekant o_O
Vi kom oss opp på veien, og joda, veien var brøytet den. Jeg er ikke sikker på om jeg liker det eller ikke liker det. Jeg synes det er fint å gå der, i snøen.. 😛 Nå ble det liksom litt annerledes. Er mer lettvint på en måte, men samtidig litt glatt.. Men det positive er at snøen kanskje forsvinner raskere, så veien blir snøfri forholdsvis tidlig.

DSC05196 (800x533)

 

Etter vi kom hjem ble det litt hvile, så kloklipping, og så mat. Etter det har jeg ikke sett så mye til Jen, så hun kjente nok turen, hun også.
Det holdt jeg på å glemme.. er så vant til alle dyrene rundt her, at det liksom ikke betyr så mye. Hver morgen står det hjort i veien når vi kjører på jobb, og er mye hjort helt inntil veien også.
I dag når vi gikk nedover igjen så kom det sprettende en hjort like foran oss.. og krysset veien. Den var så nær at Jen reagerte momentant, ett sekund før meg.. så vi gikk *host* løp fort noen meter, før jeg fikk funnet igjen balansen og fikk stoppet både Jen og meg. Jeg pleier å reagere bittelitt før Jen, eller likt med henne, og da er det greit. Da står vi rolige, selv om Jen er «litt» ivrig.

Ble en tur på glattisen i dag

DSC05172 (800x534)

Mye interessant i skogen..DSC05188 (800x533)

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer om “På glattisen

 1. Det må jo være ekstremt deilig å slippe å gå i den dype snøen på veien! Jeg hadde vært overlykkelig over brøytet vei ihvertfall 🙂
  Jeg har også sett hjort!!! Her nede!!! Så stas!!! 😀

  Liker

  1. Neida.. har kjørt snøscooter på veien, og så blir det tråkket «vei» etterhvert.. Jeg gikk jo på den veien i går også, da var det ikke brøytet, så ble litt forbauset i dag når jeg kom opp på veien 😛
   Hjorten er staselig, rådyrene er søte, og elgen.. den er stor 😀
   Vi har så mye av alle disse dyrene, men jeg synes det er veldig morsomt å se de likevel.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..