Spesiallaget hundebur til bobilen

Jeg har mistet tellingen på hvor mange hundebur vi har hatt, eller har.. Nå har vi et nytt ett som er spesiallaget til bobilen, spesialbestilt.. Mål og ønsker er nøye gjennomtenkt.
Siden jeg er gift med han som har både tegnet og laget det, så tror jeg at jeg kanskje kan få litt rabatt 😉
Jeg var veldig tilfreds med buret vi hadde i den forrige bobilen, men det passet ikke helt i denne bilen.
Vi har hatt et midlertidig bur i bobilen, Jen har hatt det greit nok der også, men jeg har ikke vært 100 % tilfreds med det buret.
Dette buret er laget slik at man kan ha dør enten foran eller bak, eller begge deler 😀
Buret er ikke helt ferdig, mangler bl.a lakkering (det tar vi til sommeren) og feste til vannkoppen, men vi skal bruke det til helgen 😀
Jeg tror det kunne blitt billigere hos en av de andre som lager etter mål osv, men jeg synes dette er bedre og sikrere.

Tore satte sammen buret inne i gangen,og det var ei som var veldig interessert i hva han drev på med

DSC_0871 (800x412)
Før jeg hadde lagt i madrassen og dynen hadde Jen vært inne i buret mange ganger, kan ikke si hun er redd for å prøve noe nytt. Her er etter sengeklærne er på plass.
DSC05139 (800x625)

Og så tok vi turen ut i bobilen etter det var satt på plass og festet, Jen gikk rett inn i buret. Nå er det stort sett under kjøring hun er der, men spørs om vi kommer til å prøve å la hun være der om nettene ogsåDSC05144 (533x800)

 

8 kommentarer om “Spesiallaget hundebur til bobilen

 1. Ser veldig bra ut! Får du tatt et bilde på avstand også, så vi ser hvor buret er plassert?
  Jeg har ennå ikke helt bestemt meg for om jeg er fornøyd med størrelsen på det nye bilburet vårt. Jeg ser jo at han får plass, og jeg er ganske sikker på at han ikke har det vondt inni der, men jeg er vant til at han har mye bedre plass.

  Liker

  1. Ja det bildet tenkte jeg på etter vi kom inn igjen og jeg så på bildet.. hehe. Men skal så smått begynne å ordne til litt til påsken, i morgen. så får se om det blir et bilde en av de første dagene.
   Dette buret er stort nok, også til to.. tror jeg.
   Er jo litt begrenset hvor mye plass de trenger, og så er det litt ettersom hvordan man bruker buret også. Nå blir det ikke de «langturene» lenger på oss, som vi hadde før. Men likevel blir det en del timer i buret for Jen og over mange dager etter hverandre, så da synes jeg det er greit med litt plass. Vi stopper og lufter ofte på slike turer også, haha liksom, selvsagt stopper vi ofte..

   Liker

   1. Jeg ser jo at buret står under noe, og går alt etter planen får jeg jo se det med egne øyne om 3 måneder 🙂
    Nei, det blir ikke de samme langturene på dere ❤ Lange turer blir det nok allikevel, men ikke med så lange transportetapper om gangen. *ler* Jasså, stopper dere? Hvorfor i alle dager stopper dere så ofte? :p

    Liker

    1. Ja jeg gleder meg 😀
     Det blir veldig rart det året her, men har jo hatt litt tid på å bli forberedt på det nå, og det har vært greit kjenner jeg.
     Må jo ut å se på naturen, og inn i granskogen 😛

     Liker

     1. Gleder meg, jeg også! Har bestilt alt av det jeg må bestille (og bedt om å få se etter teltplass på samme sted som for 2 år siden), og venter på at nettbutikken åpner så jeg kan kjøpe coin og Eileif kan få kjøpe t-skjorte 😉
      Så bra. Rart blir det jo uansett, men dere kommer dere jo ut og da blir det kanskje letter å ikke tenke nordover?
      Merkelig hvor interessant grantrær kan være!!! 😀

      Liker

      1. Hm, lurer på om vi har bestilt noe enda.. det må jeg sjekke. Nå trenger vi heldigvis ikke så voldsom til tilrettelegging denne gangen, men plassen vi lå på var veldig grei 🙂 Spørs om det kan bli noe flere biler der denne gangen.
       Vi har så mye vi skal gjøre i sommer, at sommeren skulle vært ti ganger så lang, så da går det forhåpentligvis greit.
       Jeg har bannet disse grantrærne mange ganger, men glemmer jo så fort neste gran dukker opp 😛

       Liker

       1. Jeg spurte om de hadde en litt avsidesliggende hytte, Eileif ville helst slippe telt. Men det hadde de ikke, så da får det bli telt denne gangen også. Så får vi se om vi finner et litt flatere sted, og også ta med diverse pledd. Pluss at vi nå har oppblåsbare madrasser, det hadde vi ikke sist 🙂
        Merkelig det der, at sommeren alltid er for kort! 😉 Nå er de fleste av våre planer ferdige før selve sommerferien setter igang (Eileif har jo ikke ferie i år), men vi skal helt sikkert klare å fylle sommeren også 🙂
        *ler* Noen grantrær er helt klart lettere å ha med å gjøre enn andre 😀

        Liker

        1. Krysser fingrene for bra vær, er jo ikke så mye tid man er i hytte/telt/bil uansett kan jeg tenke meg.
         Vi har en del «løse» planer, og noen helger opptatt, ikke bare noen heller når jeg tenke meg om. Rart hvor mye mer som skjer om somrene, ihvertfall som er morsomt.

         Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..