Hundeutstyr, middag og litt annet

Siden det ikke ser ut til å komme noen litt større hund her i nærmeste framtid, så rydder jeg i hundeutstyret jeg har. Det har blitt litt i løpet av noen år.. Nå skal jeg selge/gi bort mesteparten som passer stor hund. Det tar litt plass, og like greit å kvitte seg med det.
Noen få ting betyr litt for meg, så det beholder jeg..
Vasker en del, og går gjennom hva jeg har, så får jeg se om jeg får lagt ut en annonse på fb eller finn etterhvert.

DSC05059 (1024x683)

 

Jen er liten, så hennes utstyr tar ikke så stor plass 😛 Nå har vi nesten alt vi trenger (for å ikke glemme, alt vi ikke trenger..) til henne, mangler et par praktiske ting..
Jeg fant forresten den kjempefine fleece dressen på nett, nå hadde jeg ikke tenkt å kjøpe den, bare se.. Så for moro så la jeg inn målene til Jen (det var fire mål man skulle ta, så ordnet kalkulatoren riktig størrelse, veldig smart spør du meg)  Målene var: lengden, hals, bryst og mage. Jeg fikk ikke opp noen størrelse, men en kommentar «Your measurements have confused the calculator«, haha.
Jeg sjekket en gang til, både med mål, og at det var cm det sto. Men fikk opp samme melding en gang til. Så da er det vel bekreftet, Jen er ingen A4 hund 😉


Jen fikk plutselig skikkelig diaré i morges, helt uten videre, og selvsagt etter hun hadde spist skikkelig frokost. Vi skulle jo på jobb, så det var å håpe det beste.. Hun så overhode ikke dårlig ut, bortsett fra det som kom ut.. så jeg ga henne canikur. Canikur har «reddet» henne/oss, mange ganger. Nå er det siste pakken, så jeg var snar til å bestille noen pakker igjen. Vi har alltid i bobilen, og hjemme her.
Gikk bra med henne i dag, hun sov og oppførte seg helt normalt. Jeg hadde anledning til å dra hjem litt tidligere i dag, så gikk hjem etterhvert. Hadde ikke ut Jen før ved tre tiden, så var ikke noe hast.
Vet ikke hva som gjorde at hun ble «dårlig» i magen, nå er det jo veldig begrenset hva hun spiser. Men kom plutselig på vaksinen hun fikk i går, vet noen barn kan reagere på vaksiner, men har ikke peiling på om det gjelder hunder. Men hunder er vel som folk.. de kan bli dårlige i magen uten at det er noen spesiell grunn. Og hun er ihvertfall ikke kvalm eller dårlig på andre måter.


Blir ikke til at jeg prøver så mye nytt med middag som før, men hender jeg finner noe som frister å lage. I dag laget jeg til noe svinaktig godt..

 

DSC05055 (1024x835)

Dette ble litt spesielt, men så godt!
Det er svinefilet, poteter, sellerirot, røde epler, (mye) balsamico, rødløk, og valnøtter.
Jeg er ikke glad i valnøtter, så de hadde jeg ikke tenkt å ha på.. men så tok jeg de med, og det ble ikke som jeg trodde. Når de ble stekt i ovn på den måten med det andre, så passet det veldig godt til. Man kunne ha på blåmuggost også.. men det finnes en grense for hva jeg har på maten altså!
Oppskriften fant jeg her (Trines matblogg)

2 kommentarer om “Hundeutstyr, middag og litt annet

 1. Det er egentlig bare trist å ta sånne oppryddingsrunder ❤ Nå hadde ikke Arkas så mye utstyr, så det ble ikke mye rydding når han ikke var mer. Men, i likhet med deg, var det noe jeg bare måtte ta vare på, som Nairo ikke har fått.
  Jeg vet hunder kan reagere på vaksine, så det er nok det som har skjedd med Jen. Og, som du sier, så kan de jo bli dårlige i magen sånn helt uten videre, de også.

  Liker

  1. Jeg hadde gjemt unna alt tidligere i vinter, for tanken var jo å bruke det igjen en gang.. Nå ser jeg at det kan bli litt lenge til, og det tar litt plass, så da bestemte jeg meg for å få unna det meste av det.
   Hadde ikke tenkt over dette med hund og vaksine før, tror jeg.. Men nå passet det liksom så bra. Men finner vel ut av det neste gang hun skal ha vaksine 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..