Husarbeid, OL og litt utstyr

Ingen tur i dag, men Jen har som vanlig fått være med på litt rydding, støvsuging og slik. En sjelden gang så kunne det vært en fordel med en hund som hadde vært bittelitt skeptisk til støvsugeren. Jeg støvsuger under Jen mens hun står oppreist, og to cm fra nesen hennes når hun ligger på gulvet, hun bryr seg ikke! Flytte seg? Glem det. Jeg er sikker på at jeg kunne brukt støvsugeren og dyttet henne, hun hadde likevel ikke flyttet seg. Og om jeg skulle være så heldig at hun flytter seg, da er det ikke dit jeg vil at hun skal gå nei.
Ikke uten grunn at når jeg skal moppe, da er hun bak en lukket grind i gangen. Så ivrig på husarbeid at hun får være med på mopping, det er jeg ikke!

Det er OL for tiden, noe de fleste nok har fått med seg 😛
Jeg får ikke med meg så mye av det, og er helt uinteressert. Når jeg leser på nettavisene om «han» eller «hun» har vunnet ditt og datt (eller gull og sølv 😛 ) så har jeg ingen anelse om hvem det er, Er navn jeg ikke kjenner til, eller kan huske å ha hørt
Ikke bryr jeg meg om noen av de norske vinner, eller taper heller. Jeg var veldig interessert for «noen» år siden, men så dabbet det av, og nå er det sjelden jeg ser på noe selv om jeg er hjemme og det er store mesterskap.

Pakke i dag 😀

DSC04827 (800x693)

Jeg er veldig glad i mye av utstyret Hunter har til hunder. Og når de da har litt farger på litt av det.. 😀 Jen har et brunt skinnhalsbånd fra Hunter, jeg synes hun er veldig fin i brunt. Men det er jo litt fint med farger nå og da også.. Og så synes jeg hun er så fiin i rosa, og lilla 😉

Tenkte at Jen kunne posere litt.. men frøken «gjør som hun vil» tenkte ikke det..

DSC04826 (800x533)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..