Elgen sover

I ettermiddag var det å ordne til litt hjemme, og pakke ut i bobilen det vi skal ha med i helgen. Jen var veldig opptatt av at hennes saker måtte med.. Etterpå så var vi i Lom en tur, og fikk hentet mer hundfôr og litt tygg! Tror det er ei som skal bli veldig glad når hun får litt å tygge på igjen.
Ble ikke noen tur i dag, men vi var oppi skogen i to timer i går ettermiddag. Det var meldt litt dårlig vær, men tenkte jeg skulle ta en liten tur. De ble bra vær, så da gikk vi enda lenger enn jeg tenkte. Mens vi gikk oppover så tittet jeg videre nedover skogen, og der lå en elg. Så ut som den lå veldig godt også, og den brydde seg ikke om oss. Jeg plystret litt, men den snudde bare på hodet litt, så da gikk vi videre.. Jen merket den ikke i det hele tatt, enda hvor nærme den lå. Men vinden sto i «feil» retning.
Da vi gikk hjem noe senere så kikket jeg etter elgen, den lå fremdeles på samme plass, hadde sikkert lagt seg til for natten.. På ene «veien» vi gikk var det to dyr som hadde ligget ikke langt fra hverandre, Jen hadde også veldig lyst til å legge seg der.. Heldigvis fikk jeg dratt henne med meg videre før hun kom så langt. Jeg er ikke så glad for at hun gnir seg på slike plasser.
Ikke langt før vi kom hjem så begynte det å både snø og blåse mer, så var greit å komme seg i hus igjen.

DSC04691 (800x533)

Plutselig kom jeg på at jeg skulle installere Instagram igjen denne uken. Det var ikke så enkelt forresten, kom meg jo ikke inn. Så til slutt fikk jeg hjelp av Instagram.. 😄

Siste bildet jeg la ut der var for nesten tre år siden. Og jeg har jo glemt nesten alt om hvordan hva da 😣 Vel, er jo garantert en del som er forandret på, og en del nytt. Så får se om jeg kommer litt inn i det igjen etterhvert.

Når jeg til slutt fant bildene mine, så ble det plutselig litt trist.. Amanda er død, Duke er død, Kaos er død. Ingen av de finnes lenger, og det blir på en måte å starte helt på nytt.

2 kommentarer om “Elgen sover

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..