Optimisten

Jeg er egentlig veldig optimistisk av meg, bortsett fra de gangene jeg er pessimistisk..
Ihvertfall.. nå før jul så var jeg litt redd for at jeg skulle få for god tid, slik at jeg kom til å kjede meg, haha. Akkurat det ser jeg var litt overdrevet ja. Men jeg kjøpte de tre første bøkene av en «ny» bokserie, som heter «Slekten fra havet», den ser ut til å være veldig bra, og så var det da noen som anbefalte den veldig..

DSC_0179 (800x626)

Jeg har ikke engang åpnet første boken 😯 Så til helgen.. DA skal jeg lese da 🙂

2 kommentarer om “Optimisten

  1. Kjenner meg skyldig her ja, men jeg syns den var utrolig bra, har lest alle tre, så om du vil vite slutten… Bare si i fra… Må bare si at det kommer nye bøker i mars, er litt usikker på hvor mange som kommer egentlig. Men ser ut som om det kommer tre i slengen :).

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..