Nye godbiter til Jen

Jen har måtte holde seg unna alt av godbiter og snacks i en periode nå, og den som sliter mest med det, er jeg.. 🙄 Ja altså, Jen er vant til godbiter for mye, og ikke bare hun. Kaos synes det er helt på sin plass at han får godbit når Jen kommer inn fra ute.. Vi har brukt mye forskjellig som godbiter, også tørrfôr, så det trenger ikke nødvendigvis være så «voldsomt». Fungerer ofte bra med tørrfôr/et annet tørrfôr enn hva hunden får til vanlig.
Nå har vi brukt av tørrfôret til Jen som godbiter til henne, og det har fungert veldig greit 😀 Jen ser ut til å like tørrfôret sitt veldig godt! Jeg var redd for at det kanskje var litt spesielt og ikke så godt.. Men neida, Jen nærmest «sluker» det, og spiser det hun skal, hun hadde garantert spist mer av det om hun hadde fått.
Men så er det jo slik at noen ganger kan det være greit med litt bedre godbiter.. Og plutselig kom jeg på noe jeg måtte prøve, tørke våtfôr..
Jen får Specific kidney support

DSC_0018 (4) (360x640)

..og det finnes som våtfôr også. Jeg sjekket konsistensen på våtforet, og det gikk fint å skjære i både biter og skiver.

DSC_0004 (10) (800x524)

Jeg var ikke sikker på hva jeg skulle bruke under.. så det ble halve brettet med bakepapir, og halve med alu.folie.
Det kan nok være greit å ha mest mulig lik tykkelse og størrelse på bitene når man skal tørke de, men jeg tenkte jeg skulle prøve meg litt fram.

DSC_0002 (6) (800x450)

Etter fem timer med varmluft i stekeovnen var det ferdig, og alt var tørt.

DSC_0013 (5) (800x450)

Jeg ble så ivrig at jeg laget til litt mer, men nå på rist, og satte det inn i stekeovn før vi la oss, da var det ferdig i morges når vi sto opp 😀

DSC_0015 (800x684)

Dette ble litt tykkere biter, og flere «strips».
Jeg syntes det var en veldig god  idé når Jen pga hun hadde nyresvikt ikke kan spise andre godbiter enda. Jeg har enda ikke funnet noen godbiter som er bra for hunder med nyresvikt eller nyreproblem. Selvsagt er det ikke livsnødvendig med godbiter, men det kan i en del situasjoner hjelpe på litt. Og om det kan gjøres så enkelt som dette, ja da er det greit synes jeg. Disse har veldig lite fettinnhold også, i forhold til tørrforet.
Jeg regner jo med at Jen etterhvert er tilbake på både vanlig hundemat og godbiter, men til da er det greit med litt annet.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..