Mat til glede og besvær

Jen driver med å venner seg til mat igjen, det vil si tørrfôr. Når alt roet seg så spiste hun bare loff, og den gikk ned på høykant! Etterhvert måtte hun få på et veldig tynt lag med leverpostei for å spise, men greit nok. Magen og slimhinner var litt i ulage etter alt sammen, så vi måtte ta det rolig og ikke skynde på.
Nå har hun begynt på tørrfôret hun skal spise en tid, og det ser ut til å være rene delikatessen 😀 Hun får litt loff med leverpostei på enda, for å bli vant til tørrforet, og det går jo bra.. synes Jen 😛 Jen tar loffbitene, ruller de rundt i munnen til hun har fått av leverposteien, så legger hun loffbitene tilbake, haha. Nå er det ikke så farlig lenger, regner med at vi er på vanlig mengde mat, og antall måltider i løpet av helgen.
Det har vært mye tissing inne en liten periode også, men det gikk seg til igjen, forbausende raskt.
Det var en del annen mat en liten periode når hun var syk, og å gi henne fiskeboller, fiskepudding, kylling, fisk osv nå, glem det. Knapt nok hun snuser på det, og så snur hun seg bare.
Alt kom jo opp igjen tidligere, og ikke tale om at Jen spiser noe av det nå etterpå, jeg skjønner henne egentlig godt.. Det tok meg over ett å før jeg spiste druer igjen, for ikke så mange år siden, og jeg er ikke så glad i de lenger.. For å ikke glemme den gangen jeg ikke klarte å drikke coca, «måtte» drikke Tab 😛

I dag etter jobb så ble det en litt «lenger» tur i skogen, og det var like mye kos som sist. Nå møtte vi på to elger og fire rådyr også. Ene elgen krysset foran oss, kan si det slik at Jen ble passe ivrig en stund.. Hun dro, og «hoppet» for å komme seg etter elgen, men ikke en lyd 😀
Her står hun å ser på første elgen, den sto rolig å så på oss.

DSC_1234 (800x450)

 

Nå kom Kaos tilbake også, og skal være nesten helt fram til jul.

DSC_1219 (1) (800x450)

2 kommentarer om “Mat til glede og besvær

 1. Er det spesialfôr hun skal over på nå? Bra at matlysten hennes er på plass, men jeg skjønner godt at hun ikke vil spise det hun har kastet opp av. Jeg har det sånn med sorte Doc halspastiller…

  Liker

  1. Ja er et «nyrefôr», kjøpte hos veterinærklinikken.
   Rart hva som setter seg «i hodet» med slik man har blitt syk av, men er jo egentlig forståelig også. Spent på om det går over hos Jen etterhvert.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..