Dyneløfting, adventskalender og litt jul

Dyneløfting kan jo være så mangt.. men denne må jeg bare dele 😉

Det blir nok ikke så mye slik på bloggen, men akkurat denne videoen her tåler vel de fleste..


Det jeg har vært minst sikker på når det gjelder Jen er hennes vaktinstinkt.. Nå kjøper man seg ikke Bayer for å ha en vakthund, men vi har visst fått med litt av det også (og jeg klager ikke)
Men å våkne av at Jen tok sin vokteroppgave seriøst ble nesten litt i meste laget i natt. Heldigvis fant jeg etterhvert ut hva det var hun reagerte på, slik at jeg etter en stund kunne legge meg å sove igjen.


Adventskalender  er populært, og det blir flere og flere forskjellige hvert år. Jeg var veldig i tvil om jeg skulle kjøpe noen i år. Så litt på et par, men fant liksom ikke noen som passet. Fant en som jeg vurderte sterkt til slutt, og hadde sikkert kjøpt den også, hadde jeg ikke kommet over en annen.

DSC04228 (1024x709)

Denne kalenderen fra Fish4Dogs er kjempefin! Jeg har jo ikke åpnet den.. men det står innholdsfortegnelse på siden deres (og bak på kalenderen)
Hundene må jo ha hver sin, ellers blir det bare spetakkel på de. Jeg vurderte et øyeblikk å kjøpe en slik og en av en annen jeg nevnte.. men var nok tryggest å ha like til de 😀
Selvsagt har ikke hundene bruk for adventskalender/julekalender, men jeg synes det er morsomt, og hundene setter garantert pris på å få hver sin godbit hver dag, for det får de liksom ikke ellers.. 🙄 Spørs hva de sier 1. juledag, når det ikke er noen flere luker å åpne 😯

Når jeg først er inne på jul.. Jeg gleder meg som vanlig mye til adventstiden, og jul. Nå i år er det veldig kort adventstid, så jeg tyvstarter litt neste helg tenkte jeg 😛
Jeg kom plutselig på noe for en tid siden, jeg har ikke julegardiner i år! Jeg som skulle bruke god tid på å finne de perfekte julegardinene, igjen.
Jeg begynte å søke, lete, og fant ikke noen som var slik «JA» med en gang. Nå har jeg brukt de gamle på overtid, så alternativet var ingen julegardiner.. så da var det til å lete en gang til.
Til slutt fant jeg noen som var ok, var halv pris på de også (de var billige i utgangspunktet), så da kunne jeg i verste fall kjøpe de perfekte julegardinene neste år isteden..
Gardinene kom denne uken, og de var jo fine 😀 Såpass fine at jeg ikke kommer til å lete mer neste år.
De trenger litt justering, noen av de.. men den tid.. Bilder kommer senere.

Så var det et par små som nesten ropte på meg i dag, de ville så gjerne bli med hjem, her er en av de

DSC04231 (630x800)

Den skal få gjemme seg litt bedre en stund til da, litt tidlig for nisser synes jeg. Men de var så fine med grønne luer 🙂


Når jeg kom hjem fra jobb i dag (tidlig), så var det å ta med Jen opp i skogen igjen. Jeg hadde tenkt å gå en lenger tur, men det har kommet enda mer snø her. Og jeg syntes det ble litt mye tung snø å kave i, så vi gikk den minste runden vår isteden. Jeg tror det var nok for i dag.

Laangt der framme er Jen

DSC_1076 (450x800)

 

Vi kom ned i et parti med mindre snø, men der begynte det å blåse såpass mye at Jen nesten dro «til skogs»

DSC_1079 (1024x576)

Når vi kom hjem var det å leke litt i hagen, og så slappe av resten av kvelden 🙂

 

4 kommentarer om “Dyneløfting, adventskalender og litt jul

 1. Det anklagende blikket når du løfter på dyna… «la meg være i fred!!!» 😀
  Tror jeg har kjøpt kalender til Nairo én gang, og da var det bare tørre, kjedelige kjeks inni der, så det tror jeg ikke jeg gidder noe mer.
  Gleder meg til å se julegardiner! Og er det ikke rart med hvordan enkelte nisser bare roper ut til deg? Sånn har jeg det også. Har ikke funnet årets nye nisse ennå, men den dukker helt sikkert opp, antagelig når jeg minst venter det 😉

  Liker

  1. Ja det blikket var bare fantastisk 😀 Hun hadde vært så «hjelpsom» når jeg skiftet på sengen..
   Her vet jeg sånn ca hva som er i kalenderen, og vet at begge hundene elsker de 🙂 Men har vært borti noe lignende det du har også ja.
   Ja! Jeg elsker slike nisser, og når de var med grønt, så måtte jeg bare kjøpe. Jeg har egentlig lite julepynt nå, så slike nisser er det hele tiden plass til 🙂
   DEt gjør den sikkert, plutselig står den foran deg 😀
   God tur i morgen 😉

   Liker

   1. Nairo har også en tendens til å være hjelpsom når jeg skifter på senga, men han stikker av når han får lakenet over seg 😉
    Jeg har også fått veldig sansen for de nissene der man ikke ser ansiktet på de, er stort sett bare sånne som har blitt med hjem de siste årene. Julepynt har jeg nok av, mer enn jeg gidder å sette frem hvert år, men noen spesielle ting må bare frem.
    Takk! Den blir lang!

    Liker

    1. Jen kan ligge under lakenet også hun, går ikke an å «skremme» henne bort med å ha sengeklærne på henne. Og så elsker hun å «spinne» rundt oppi sengen, når jeg er ferdig.. hurra.
     Regner med at jg får lest om den etterhvert 😀

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..