Det uunngåelige

Jeg er ikke så glad i vinteren, og snø.. Synes det er greit i desember, men ellers klarer jeg meg i grunn uten begge deler.
I morges når jeg så ut av kjøkkenvinduet så kunne jeg se noe dale, og joda, det var hvitt. Det hadde kommet bra med snø iløpet av natten, og det kom fremdeles mer.
Når jeg tok med Jen ut så ble hun en anelse forbauset, og gikk langs husveggen ned trappa. Det så ikke helt ut som hun likte at det la seg noe vått og ekkelt på ryggen hennes. Men hun måtte tisse, og hun måtte på do, etter å ha tisset andre gangen tok jeg av henne båndet.. Da fikk hun fart på seg, og jeg var litt spent på om hun kom til å løpe opp til trappa og vente der.. Mn innen jeg kom til oversiden av huset hadde Jen nådd meg igjen to ganger, hun løp rundt huset, og rundt huset.. 😀 Og så fant hun den store ballen, mens jeg fikk sopt trappa.

Jeg må jo bare innrømme at det er veldig pent i skogen når det er slik som nå, og koselig å gå der også. Hadde det bare ikke vært så mye fram og tilbake med snø, mer snø, regn, kulde, regn, is, mer snø og kulde osv i løpet av hele vinteren.. Men jeg koser meg på slike dager somi dag, selv om det er vinter og snø 😉 Det ble en fin skogstur i dag, Tore jobber lenge, så jeg og Jen kunne bare gå å rote omkring i skogen 😀

DSC04168 (800x533)

DSC04181 (800x533)

Er det rart vi bruker lang tid..

DSC04188 (800x533)

DSC04189 (800x533)

DSC04194 (800x534)

DSC04207 (800x533)

DSC04211 (800x533)

 

2 kommentarer om “Det uunngåelige

 1. Okay, jeg leser på Facebook at det blant annet snør på Svinesund (ja, du har vært der, ved den gamle brua), men her har det ikke begynt ennå. Litt rart, med tanke på at det oftere snør i innlandet enn ved havet. Men, uansett, det er helt uvirkelig å se på bildene dine og vite at det er akkurat i dag, imens det ser ut som en helt vanlig høstdag her hos meg. Er SÅ glad for at det ikke ser sånn ut her som det gjør hos deg! :p

  Liker

  1. Her er det sent,men har såvidt vært snø litt tidligere i vinter også, men litt forbigående.. denne her er det nok fare for at den blir,
   Jeg kommer nok til å bli veldig lei både snø og vinter siden jeg ikke er så glad i det, men en og annen gang er det veldig fint og greit også.
   Vi har -7 grader i kveld..

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..