Hundenavn og hviledag

Hundenavn er ikke alltid så enkelt, men så plutselig stemmer det. Da jeg skulle ha Amanda så var det to navn jeg vurderte, og Amanda var plutselig det som det «måtte» bli. Jeg satt å tenkte på hundenavn for en tid siden, og sa til Tore at om jeg skulle ha noen hund jeg skulle bestemme navn på noen gang igjen, så skal den hete Minsin. Det er jo et fantastisk fint navn 😀

Tror hundene her har en identitetskrise på gang.. Jeg vet aldri hvem av de som dukker opp om jeg roper på en av de, enten kommer «feil» hund, eller så kommer begge, noen ganger kommer «riktig» hund 😯 Og en sjelden gang er det ingen hund som kommer. Dobbeltnavn e jo også greit, Kaos-Jen 😀

Vi har hatt en veldig rolig dag i dag, passer bra siden det er søndag.. Det var bra rolig i går kveld også.. tror jeg snart må si fra til Kaos at vi har kamera på soverommet.. 😛

Screenshot_20171014-220835

Jen er selvsagt mer beskjeden av seg

DSC_0720 (800x662)

 

 

4 kommentarer om “Hundenavn og hviledag

 1. Hundenavn er artige greier! Med Santo skrev min daværende samboer og jeg ned aktuelle hundenavn på hver vår lapp, så kunne vi stryke de av den andres forslag som vi synes var helt uaktuelle, og så satt vi igjen med noen få alternativer. Når vi så hentet Santo, var det helt klart en Santo.
  Med Arkas satt jeg med kryssordboka og tittet på navn på guder, og da var det Arkas som hoppet frem imot meg. Jeg minnes at jeg gjorde det samme med Nairo, men når jeg nå tittet etter, står ikke det som et gudenavn. Men jeg fant Nerio som navn på gudinne, så kanskje jeg har omskrevet det?
  Det eneste jeg vet med sikkerhet er at en eventuell neste hund skal ha et navn som begynner på T.
  At Kaos koser seg er det ingen tvil om! 😀

  Liker

   1. Å kjære gud, den videoen klarte jeg ikke å se ferdig! Men jeg kan forstå, sett med mine 80-talls-øyne, at hun kan ha vært populær den gangen. Og jeg liker 80-tallet, altså!
    *ler* Ordet Nairobi er nok litt mer vanlig enn Nairo, ja :p

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..