Vi bytter bobil, igjen..

I sommer var på noen få bobilturer, blant annet en på «Vestlandet». Når vi kjørte litt her og litt der så oppdaget jeg plutselig en bobilparkering.. det viste seg å være en bobilforhandler, vi hadde det ikke travelt, så vi snudde for å se på bobilene. Det er jo morsomt å se forskjellige typer bobiler, løsninger osv.
Det var flere som var fine, og vi snakket litt med en selger.. Når vi dro igjen så sjekket jeg om det var flere forhandlere i nærheten, men det var det ikke. Det var en et par tre timer unna, så vi kjørte dit 😀
Vi så på bobiler der også, og selvsagt fant vi noen vi likte 😯 Men vi skulle jo ikke bytte bobil, så vi dro igjen. Noe senere var vi tilbake hos begge forhandlere, og så litt mer 😀
Vi hadde i mellomtiden sett på utallige bobiler på nett, lest mye, sett på Finn.no, osv.
Det er mange ting som er viktig for oss når det gjelder bobil, vekt er det som er mest viktig, så senger, gassflasker (noen har plass til bare 5 kg!), og så går det nedover til det minst viktige.

Vekt er ikke så enkelt, men vårt minimum er nesten i minste laget når vi begynner å regne på det, så vi valgte bort en av favorittbilene 😦
Det var i utgangspunktet et par bobiler med dobbelseng/køyesenger vi skulle se på, men det ble en «skuffelse», ble ikke helt slik vi så for oss. Så etter at vi dro hjem igjen så fant vi ut at vi fikk legge hele bobilbyttet på en stor isblokk..

Det gikk en liten stund, så fikk jeg tilfeldig sett at favorittbilen vi hadde sett på kunne økes i vekt 😀 Det ble en rask tlf til forhandler, og etter litt snakk her hjemme så bestemt vi oss for å bytte bobil! 😀 😀 😀

Så ble det å forhandle litt for å komme fra til en avtale, bilen er fiks ferdig, men er jo greit å ha med litt ekstra likevel.. Hengerfeste (som vi sikkert kommer til å få veldig bruk for..), tv (som vi kommer til å bruke fint lite), osv.
Vi hadde håpet å få bytt før høstferien, men neida 😦 Først var det oppgradering av vekt det sto på, og når vi fant ut at vi kunne overta bilen før det, mens forhandler ordnet det praktiske så ble det litt bedre 😀 Men da var det hengerfestet som hadde blitt litt forsinket, så det ble ikke noe bytte av bobil før eller i høstferien 😦

Det kan se ut som vi har vært truffet litt av «metersyken» disse årene vi har hatt bobil, så hvilken bil vi har bestemt oss for nå, ja det kommer det bilde av når vi får den 😉 Når det enn blir..

dsc00277-800x533

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..